maandag 13 april 2009

5, 4, 3, 2, 1

Een normale week heeft 5 werkdagen. Deze week start voor de verandering met 4 werkdagen. Eigenlijk zijn het er maar 3, gezien ik vrijdag in de loop van de ochtend naar R’dam koers, voor hopelijk weer een briljante Eurib masterclass (deze keer over Merkdesign). Daarnaast staan er nog 2 meidendates op het programma. Morgen met jarige job M naar de kroeg in Nuenen en donderdag koffie- en bijbepbezoek van Mo. En dan blijft er nog 1 avond over voor sporten...

In de resterende tijd gaan we ons stinkende best doen voor de Gemeente Eindhoven-pitch. We hebben hulp van een Eindhoven-fanaat, dus dat is mooi en hij gaat ons vast verder helpen. Susan start met het jaarverslag van de nieuwe klant die we afgelopen vrijdag hebben mogen bijtekenen, Woningbelang (btw: Susan, trakteren!). Govert trapt de nieuwe wintercollectie van 5&Co af. Er staan 2 new business gesprekken gepland. We krijgen uitsluitsel over de aanbieding aan Jack-up Barge en voor JB Systems werken we toe naar de volgende stap in het arbeidsmarktcommunicatie-project.

Klinkt als een volle week, but I don’t mind. Zo lang het maar bruist, inspireert en mij uitdaagt, hoor je mij niet klagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten