zondag 12 juli 2009

Tony

Het mag duidelijk zijn dat ik van mannelijk schoon houd. Vandaar een nieuwe categorie op m'n blog. Deze bad boy werd bekend bij het grote publiek door de videoclip Justify my love. Typisch gevalletje van steamin' hot carrousel materiaal als je het mij vraagt.

13 opmerkingen:

 1. Hm...allemaal net te, als je het mij vraagt. Te gespierd, te macho, te glad. Alles wat te is, is niet goed toch? Maar ik kan het me gezien jouw smaak goed voorstellen (voor jou dan!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Te glad? Vind je? Nee man, horny as hell. Ultiem foute vent, maar zo'n geile blik. Ik heb het pornografische materiaal hier maar achterwege gelaten, die hou ik voor mezelf ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij komt bij mij niet in de carrousel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij ook niet dus. Maar bij Liane draait de carrousel overuren, gok ik zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Dub: Dat Tony niet in jouw carrousel zit begrijp ik. Duh. Jij komt wel aan je trekken bij het schilderij met de hoge hakken.
  @M: En M, wij hebben nu eenmaal een heel andere smaak. Maar je moet toegeven... geil piece of meat, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, dat hakkenschilderij ja!
  @Liane. Hm, ik weet niet. Ik houd niet van te. Mister Perfect. Nee, er moet ook iets authentieks zijn, of iets speciaals. Iets wat niet klopt, waar mijn oog dan juist naar toe trekt. Ik weet niet, kan het niet uitleggen. Voor mij is hij niet het synoniem voor geil piece of meat. sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor de liefhebbers van 'meer' van Tony, ook de explicit picz, die kunnen hier terecht:
  http://www.tony-ward.com/_private/galleryindex.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij doet me een beetje denken aan McDreamy. Ik snap dat hij in je carroussel zit. Hij maakt bij mij alleen een kans als ik een paar maand gestrand zit op een onbewoond eiland en hij zou aan komen kanoën.
  Ik denk dat-ie dan vet de lul wordt.

  Verder komt hij niet in mijn carroussel voor "ordinary purposes". Vrouwen blijven toch meer mijn ding. Iets anders: jouw ideaalbeeld heeft toch blauwe oogjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. McDreamy = bulls eye!!!! Die komt ook nog aan de beurt!
  Wat Tony betreft, die is wel van de mannen, dus dan zit je goed op dat eiland ;). Wat die kleur ogen betreft, 't hoeft niet blauw te zijn. Over het algemeen val ik niet op donkerbruine ogen, that's all. Groen heeft de voorkeur. Sterker nog, mijn ex heeft exact dezelfde kleur ogen als ikzelf. En Tony doet gewoon groene contacts in, geen probleem...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Liane, tijd om de carrousel uit te bouwen met een extra verdieping!
  Ik ga nu de knuppel in het hoenderhok gooien: wie vind ik als HETERO man nu onbewoond eilandmateriaal?

  -Tony dus
  -McDreamy
  -Brad P.
  -Steven Seagal (spank!)
  -Sean Connery
  -Ferry Somogyi

  en nog vele anderen

  Heren, wees sportief. Zeg nooit "nooit" he. Jullie zijn allemaal echte mannen, hetero tot op het bot en womanizers. Maar ik heb het hier over een noodruftige situatie op een onbewoond eiland, eelt in je knuist van alle DHZ actie en als er dan toch per se een menneke moet aanspoelen... Luister, hoe dacht je dat het in de gevangenis gaat.

  Ik zie de lijsten wel tegemoet hier. Oh, Dub, jij zit ook nog op de onbewoond eiland lijst. En op de bewoond eiland lijst. En het vaste land. Shameless sheep we are...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Om nu alle voormalige, huidige en toekomstige carrousel-bewoners in één keer te behandelen zou zonde zijn. Heel mijn topic in één keer weg. Maar ik kan me een aardig eind vinden in je lijst. Alleen Steven Seagal, gadverdamme!!! Ferry Smotzy, jakkes! En Sean Connery, erg charmant, maar inmiddels ver boven de maximum leeftijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. He, over smaak valt niet te twisten. Sorry van de hijack. Ik wacht toch maar liever op een gedoseerd toedienen middels dit topic.

  Gisteren trouwens megababe Yolanthe "moeten" bewonderen in de nieuwste MegaMindy film. Die is voorgoed uit de carrousel gemieterd zeg!
  Schandelijke vertoning. Good riddance, Jan Smit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb het even aan collega D voorgelegd. Je weet wel, onbewoond eiland, maanden van afzondering, etc. Maar ik werd al snel gewaarschuwd dat de spaghetti die hij met lunch had weggewerkt, zijn weg naar boven begon te vinden...

  BeantwoordenVerwijderen