vrijdag 24 juli 2009

David


Ik weet dat ik weinig medestand kan verwachten van mijn bezoekers hier. Deze meneer blijft mij boeien. Okee, hij heeft ook mindere periodes gekend, zeker in de hele jonge jaren, maar wat een uitstraling!

6 opmerkingen:

 1. Goeie muziek en een charismatische man. Topper vind ik nog altijd China girl, incl. mega vrijpartij op het strand in de vid. Het allebeste en meest imposant vind ik hem echter in Tin Machine, nummer "Under the God". Lange zwarte leren jas... Heavy verschijning. Nee, ik back je up bij deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk nu zijn we aan het praten. Bowie is king. Min alltime favorite is 'Heroes'. Trouwens Mol, lijkt ie niet op J. en was J. niet een enorme fan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Favoriete verschijningen zitten wat mij betreft aardig verspreid China Girl (damn hot), Let's Dance, Golden Years, Fashion, Modern Love. Nummer This is not America is very very favorite. Maar ook The hearth's filthy lesson. Vind Bowie ook in recente verschijningen heel prettig uitzicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. btw 'DUB', what happenend to 'marcdubach'? Of how come? Werkt blogspot niet meer goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dub, inderdaad, J.S. leek er sprekend op, was fan #1, maar had niet het charisma. Sterker nog, hij had een mean streak. Mijn zus en ik hebben ooit een pluizige, witte hamster gehad met twee kleuren ogen. Die heette Mister Bowie. Mister Bowie is onzalig aan zijn eind gekomen. Met 3 opgevoerde beschuiten in zijn wangzakken, besloten we (kinderen he) dat Bowie dorst had. Uit zichzelf niet willen drinken, dus toen maar met een pipet water toegediend. De beschuit zoog zich vol met water en het beest is volledig gestikt in Bolletje. RIP.

  BeantwoordenVerwijderen