woensdag 1 juli 2009

TDH

Nadat ik vandaag via de telefoon bijna een man aangeboden kreeg in de zin van ‘dat is wel wat voor jou’, toch nog maar een keer de requirements. Maar eerst even dit: Zit ik te wachten op een man? Nee. Sta ik open voor lekkere exemplaren? Ja. Wat is lekker? TDH! Oftewel tall, dark and handsome. Tall = min. 1,85 m. Dark = donker haar. Handsome = zie het boodschappenlijstje onder mijn eerdere post ‘Verkiezingen’.

8 opmerkingen:

 1. Och, och, nogmaals: als chemie er is, dan denk jij niet meer aan je TDH! Dan wordt het een blond exemplaar van 1.75 m en misschien op t eerste oog niet handsome, maar voor jou wel. Omdat ie net dat ene speciale heeft. Wat dat is, dat weet je niet, maar het raakt je. let maar op: gooi dat lijstje nou eens overboord en laat je gewoon verrassen door deze of gene!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tis pure ervaring. TDH is meestal een gouwe combinatie. Blond zou bij hoge uitzondering kunnen. Maar dan hebben we 't over typetje Robert Redford in z'n jonge jaren. 1,75 = NO GO. Evenals iemand die jonger is. Krijg ik het gevoel van dat ik een pasje moet dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar M. Als je nog de keuze hebt zoals Liane tussen een TDH of een SBU dan ga je toch voor de eerste? Wordt het een T(-9,9cm)D (maar dan blond als RR in jonge! jaren) en H (maar wel 21) dan is het ook best goed. Laat een mens dromen, is goed voor de carrousel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien even specificeren: Jonger (dat wat geen optie is), daar bedoel ik mee alles onder de 35. Bovengrens ligt nog niet vast. Maar 45+ lijkt me gezien boodschappen-voorkeur niet echt realistisch.
  En nogmaals, ik weet what makes my juices flowing. En dat is nu eenmaal 9 van de 10 keer een TDH...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @dub: oh ja natuurlijk. Ze heeft groot gelijk (en dan zeg ik vaak: ik zou t wel weten als ik de keus nog een keer had :-)). Maar ik bedoelde het zoals jij het eigenlijk nu ook zegt: TDH kan ook TDH kan ook TBH zijn. Of SDH, small, dark en gruwellendig (ghigh!) lekker ding. Dan is t ook goed toch? Als dat vuurtje gaat branden, dan is t gedaan met dat lijstje. Let maar op!
  45+ en boodschappenvoorkeur? och, laat ik hier geen relaas gaan houden over levenservaring, innerlijke rust en veel ervaring boven de 45...dat houd ik dan wel voor mezelf :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een Zweedse dwerg van 50 met een Enzo (incl. Fabergé kussentje om op te zitten natuurlijk, en klossen op de pedalen) en een bankrekening die net zo goed gevuld is als de schoen van zijn Horlvoet. Die laat je toch niet staan?

  ***ooops, daar komt het marketingplan weer bovendrijven voor het vermarkten van papieren zakken met twee ooggaten en een mondgat, waar op de kop, zakswijsgezien, je eigen TDH op maat gedrukt wordt***

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vrees van wel... Hij mag z'n auto laten staan, maar ik geef 'm nog wel een lift naar dichtstbijzijnde bushalte. Ik ben de beroerdste niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En dan zeg je tegen hem dat je het niet erg vindt als hij je in zijn carroussel stopt. Doei! Gas erop....

  BeantwoordenVerwijderen