dinsdag 14 juli 2009

JakeWat een heerlijk onderwerp is het toch, mannen. Meerdere redenen voor een extra snelle deel 2 in deze serie. Reden 1: ik val niet per definitie op cokesnuivende, volgetekende modellen annex pornosterren. Reden 2: aan de telefoon werd me vandaag weer gevraagd ‘wie is die ene ook alweer?’. Reden 3: Jake twitterde vanmiddag dat ie niet kon slapen. En reden 4: Jake is gewoon prettig uitzicht. Waar moet je hem van kennen? Donnie Darko, Jarhead, Brokeback Mountain to name a few.

6 opmerkingen:

 1. Jack is al een stuk normaler dan die opgeblazen gast. Maar geef mij dus maar Hugh.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt wat met namen onthouden. Jake, Jack, twas volgens mij wat met een J...
  Hugh kan af en toe ook best stout kijken (heel belangrijk criterium), dus 'nie slecht', maar hij schopt het nog niet zover dat ik echt kan spreken van carrousel-materiaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze mijnheer kijkt me toch niet zo frisjes aan. Hij doet me een beetje denken aan een mediterrane verkoper van tweedehands auto's. Nee, Tony scoort hoger qua naughtyness. Maar wie ben ik om jou carrousel te bekritiseren? Ogen dicht en gaan met de banaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij de weg, hij heeft ook wel een beetje een onappetijtelijke streep haar die vanaf zijn buik zijn Björk Börk inloopt... Een soort bunzingstaart!
  Verder moet jij me als liefhebster kunnen zeggen wat zijn echte kleur ogen is? 'Kzie bruin, 'kzie blauw, wattizzetnou?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als Jake je smaak niet is, er komt nog veel meer lekkers voorbij. Van Italiaanse voetballer tot TV-serie-sterretjes. Dus stay tuned.
  Tiz: blauwgroen. Heel fijn kleurtje!
  Wat dat haar betreft; ik ben volgens mij van een uitstervend ras dat lichaamshaar bij een man zeer kan waarderen. Mits op de juiste plaats (dus NIET op de rug) en zo lang het met mate is (dus GEEN trui). Vind dat wel mannelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 6 sprieten op de linkertiet en ongeveer 12 op de rechtertiet hier. Eentje is er erg lang en staat als een soort gekreukelde antenne naar voren. Daarmee vind ik in het donker slaapdronken de weg naar de plee, hij waarschuwt me precies op tijd wanneer ik een deurpost dreig in te lopen.
  Mooi kan dus ook erg handig zijn! Ik ben er maar mee gezegend! Joechei.

  BeantwoordenVerwijderen