woensdag 8 juli 2009

Als zoete broodjes

Het workshop-programma van VIS voor dit najaar (de VIS-haakjes) staat in de steigers. We besloten het uitnodigen deze keer anders aan te pakken. Allereerst heel erg ruim van tevoren beginnen (nu, terwijl het eerste haakje op 1 oktober is). En via mail met het keuzemenu in een pdf-je. Het uitnodigen is pas deze week begonnen en twee van de drie workshops zitten al voor de helft vol! Als dit zo doorgaat zullen we één of twee programma’s misschien zelfs moeten dubbelen. Heerlijk!

7 opmerkingen:

 1. Kun je vertellen wat er allemaal in die workshops gebeurt? Nieuwsgierig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De workshops zijn voor relaties van VIS en dit najaar hebben we er 3. Het zijn korte sessies; klein half uurtje inloop, een tot anderhalf uur lezing en dan een hapje+drankje. Lezing moet je niet zien als teacher-student-situatie, ook al heeft de VIS-spreker wel een compleet verhaal voorbereid. De interactie in de groep is minstens zo belangrijk. Gasten bestaan uit 5 tot 10 relaties met allemaal verschillende achtergronden. Dat maakt het juist zo leuk. Dit najaar hebben we als onderwerpen Bedrijfsmedia, Brand Design en Social Media.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Testimonial van een klant: Erg leuk en je leert ook nog eens wat! Ja, ook ik ga naar de Vishaakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waar blijft mijn uitnodiging? oh nee, ben geen klant. He jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, M., goed punt. Ons een beetje lekker maken hier en dan exclusief gaan lopen doen. Ik bedoel: wij zouden voor de gelegenheid toch af kunnen zien van de koffie, fondantcakejes, toastjes met avocado-garnalenmousse, spoom, cappucino met cacaoboontjes en het verzilverde VIS sleutelhangertje. We komen gewoon voor de workshop, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sorry lui. Ooit als we plaatsen over hebben, dan vragen we mensen uit ons prive-netwerk of ze zin hebben om mee te doen. Maar onze woonkamer is niet zo groot. Maximaal 8 tot 10 mensen kunnen in de bank en zitzakken plaatsnemen (ploffen). En de zakelijke relaties gaan nu eenmaal voor. Trouwens die catering van ons is geen culinaire aangelegenheid hoor en we doen ook niet aan zilveren sleutelhangers. Wel krijgen deelnemers na afloop een VIS-haakje-t-shirt. Dus zie je ooit iemand rondlopen met een blauw shirt, met op de achterzijde een enorm grote vishaak, dan weet je "Die was erbij"...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nee laat maar dan. "Plaatsen over" enne "Die was er wel bij" Nee, tsss. Ook wij hebben onze principes Liane Kusters. Ook wij zijn gewoon professionals, die eigenlijk best n plaatsje hadden verdiend. Maar hey: ger of nie. Wagij Mol?

  :-)

  BeantwoordenVerwijderen