donderdag 2 juli 2009

Mogen de weergoden met mij zijn

Ik heb weekend! Ik was eerst van plan alleen vrijdagmiddag vrij te nemen. En daar verheugde ik me al de hele week op. Maar vandaag dacht ik “ik ben gek, ik doe de ochtend er ook gewoon bij”. Lekker lang uitslapen, croissantje, op m’n dooie akkertje douchen en dan is het wel tegen de middag gok ik zo.

Het middagprogramma bestaat uit ultieme ontspanning (Nog meer? Jaaaaaa, nog meer!). Ik zoek een of andere grote tas, mik daar een matje in, wat te drinken, wat te snoepen en een stapel boeken. Ik stap in de auto en ga op zoek naar een lekker plekje om mijn middag door te brengen. Op dit moment denk ik zelfs dat ik het park nog maar 'ns ga bezoeken waar ik een paar maanden geleden ook zo’n heerlijke vrijdag heb beleefd. Maar dan moet het wel droog blijven.... dus alsjeblieft alsjeblieft alsjeblieft weergoden, ben met mij!

9 opmerkingen:

 1. Oh Liane wat heb ik een spijt me je. Wij hebben een kinderfeestje welke morgen in de tuin zou plaatsvinden verzet naar de bios vanwege de weersverwachting. Maar: neem die stapel boeken onder de arm, zoek een lekker wellness centre op, waar je ook buiten kunt zonnen, maar net zo goed binnen in een luie stoel kunt zitten in je badjasje of je blote togesje en dan lekker lezen, fruitcocktail erbij en nergens aan denken. Behalve hoe het boek zal aflopen. Ik wens je een hele fijne, vrije dag en kom lekker tot jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net alle weerberichten die ik kon vinden gescand en HEEELP! Kan iemand die wolken nog voor 1 dagje een andere kant in blazen? pretty please...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ***Goois accent*** Maarr, maarr, dan ga je toch gewoon shoppen in Bataviastad of naarr de PC? Picknicken met een boek is soooo 1997...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. U kunt gerust zijn. Den DUB kent enige weergoden via LinkedIn en andere sociale netwerken. Zij komen slechts na vier uur een bietje spoken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een hekel aan shoppen en aan dat spa-gebeuren doe ik ook niet. Ja, ik ben een vrouw, maar dan een beetje anders dan anders zeg maar.
  Na 4 uur zou geweldig zijn. Regel jij dat ff? Kan ik 's-middags lekker een paar uurtjes onder een boom in 't gras liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dub, ik heb slechte ervaringen met het aanroepen van de weergoden door jou. Kijk je wel uit? Straks reincarneert Jan Pelleboer nog door jouw schuld.

  Liane, het was maar gein. Dat shoppen bedoel. Sauna niet, dat is een grote passie van me en raad ik iedereen aan. Een goede sauna is echter voor mij iets totaal anders dan een wellness centre, waar je je eigen geraspte eelt later weer als parmesan over een postmoderne rauwkostschotel terugvindt.

  Dat je anders bent dan anders, moge duidelijk zijn. Daarom is dit blog ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. waar je je eigen geraspte eelt later weer als parmesan over een postmoderne rauwkostschotel terugvindt.

  WOEHA! Quote van de maand! hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zal parmesan nooit meer hetzelfde zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik zie nieuwe gerechten.......hoe knaagt de twijfel

  BeantwoordenVerwijderen