zondag 19 juli 2009

McDreamy
Sommige mannen hebben het geluk dat ze alleen maar aantrekkelijker worden naarmate de leeftijd vordert. McDreamy, inmiddels 43, is zo’n exemplaar. Ik kan niet wachten tot het nieuwe tv-seizoen aanvangt!

18 opmerkingen:

 1. Ja, weet je ik keek in de jaren '80 naar zo'n highschool serie, waar hij als zeer irritant ventje de boventoon voerde. Nooit geweten dat ik hem ooit nog terug zou zien als Derek Sheperd in Grey's Anatomy. Hij is toch maar ff mooi opgedroogd, deze Patrick Dempsey. Zo zie je maar, je kunt er beter uit gaan zien met de jaren. Ik moet zeggen dat ik Grey's Anatomy vooral ook leuk vind vanwege de ex van Derek Shepers, de concurrente van Grey. Wat een lekker ding vind ik dat! Brrr...

  Even een kiekje van toen van dit heerschap:
  http://www.hollywoodteenmovies.com/PatrickProfile.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als jong broekie was het inderdaad helemaal niets. In ieder geval niet mijn smaak.
  Vond je Addison zo hot? Leg het mij maar uit, want ik heb nooit begrepen wat daar nu lekker aan was. Alle andere dames uit de serie ok. Zelfs Cristina is in al haar vreemdheid knap.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik weet het ook niet. Ik zag mezelf al met een matrasje op mijn rug gebonden door dat ziekenhuis sluipen en me neer smijten op elke kruising van gangpaden waar ze voorbij zou komen.

  Soms heb ik dat. Ik kan op een terras zitten en in vervoering raken van een vrouw die volgens niets heeft. Ik zie dan iets, soms in de ogen, soms is het de geur. Soms de manier waarop de wind door haar haar waait. Dan ben ik ook even helemaal weg, hoor niets meer en kijk dwars door zo iemand heen. Soms wel beschamend, want men denkt al snel dat ik schaamteloos zit te staren. Zo'n gevoel heb ik bij Addison ook. Als die in beeld is, ontgaat me de hele plot. Dan mijmer ik maar een beetje voor me uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry voor de typos hierboven, ik was in vervoering...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dan moet ik nog 43 worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, eerlijk is eerlijk: toen ik je na jaren terugzag, vond ik je er beter uitzien als toen. Dus die vergelijking met McDreamy gaat wel op, McDuby.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Dub: een hoge kapperfrequentie is niet bevorderlijk voor de ranking ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze week moet ik toch echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welnee joh. Gewoon coup Australië, staat je veel leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij heeft iets zeurderigs vind ik, iets narrigs, kwee nie. Het wordt dan toch eens tijd, met al mijn commentaar, dat ik dan aangeef wie het wel heeft, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, M. kom maar over de brug! Ben zeer benieuwd. Trouwens, dat narrige van hem vind ik wel bij hem passen. Beetje hard to get zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Okee, Nederlands? Frank Boeijen, Gijs Staverman. Nog niet eens het uiterlijk. Maar Frank is lekker sexy hees, vind ik. En charmant en altijd goed gekleed. Gijs vind ik iets stouts hebben, en altijd vrolijk. Lekker lang ook. Eric Corton, maar dan de laatste tijd iets minder. Te veel plakplaatjes. Maar in zijn tijd van Rozengeur & Wodka Lime. Victor Brand. Ook iets ondeugends met die pretoogjes. Iets meer buiten de grenzen: Johnny Depp, soms. Christian uit Nip/Tuck. John Stamos, ER. Best goed zo'n logje voltypen, nu zie ik pas hoe vol die caroussel zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit is lachen, jouw carrousel lijstje is allemaal niks voor mij. Daar krijgen we zeker geen cat fights over ;).
  Vandaag genoeg mooie en lekkere mannen voorbij zien komen, dus ik heb weer inspiratie voor een nieuwe lading. Over een paar dagen meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat wordt wat vanuit achter onze zonnebrillen op die strandstoel: Not, Yes!, Not, Yes!, Not. Heb er al over nagedacht hoe we het moeten doen als jij wel een TDH-tje tegenkomt. Plant mij midden in de nacht aan het zwembad, lempke aan, laptopje mee. Dan vermaak ik me wel effkes. Een uurke. Langer niet he! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Er is ook een slaapbank... En aan de andere kant, jij bent wel van de voyeur, toch? Don't worry, TDH loopt echt niet in Spanje rond. Maar keuren is topsport, dus bereid je maar vast voor. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Voyeur! haha! en dan zelf niks doen. Nah, nee.
  Ik moet uitkijken met wat ik hier zeg. Ik heb n imago van keurig hoog te houden :-)
  Maar ik ga wel op de slaapbank hoor, no problem. Ik heb dan al lol dat jij het fijn hebt. Simpel kan het zijn he!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. whahahahahahaahahaaa 'keurig'. Stop, ik krijg buikpijn!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heb je iets verkeerds gegeten dan?

  BeantwoordenVerwijderen