vrijdag 29 mei 2009

Nieuw huisdier Creature a.k.a. Wolfje

Kijk ‘m daar nu eens staan, wat is ie mooi. Aaibaarheid een 10. Het lieve witte spookje stond heel ongelukkig te worden op Danny’s zolder en Danny zocht dus een nieuw baasje voor ‘m. Vandaag sprong ie zo van de kofferbak van de WRX over in die van mij. Louche hut, dat VIS hebben de tegenoverburen vast gedacht.
Na wat gerommel met stekkers, is ie sinds 5 minuten aangesloten op mijn systeempje. En dat vindt ie fijn!!! Hij mag er dan lief en aaibaar uitzien, maar godnondeju wat is dit blazen barend! Het is een echte wolf in schaapskleren, wolfje dus. Mijn buren zijn niet blij ;). Ikke wel ;))))))) 

4 opmerkingen:

 1. Gelukkig blaast ie niet bij VIS, anders had ik samen met ons moeder eens een procedure gestart tegen die barbaren! ;-) Mooi stukje Apple, altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier Harrie, de buurman. Die kan niet zeggen dat ie last heeft van je witte spook. Hij weet niet eens wat het is, dat spook! Dus weet ie ook niet eens wat voor last dat spook hem kan bezorgen! Meestal klagen buren over geluid, dus het spook zal wel geluid maken? Gelukkig voor jou heeft Harrie zelf net een nieuwe draaitafel gekocht. Die zal vast meer herrie maken dan dat spook....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Harrie, je komt goed weg. De JBL Creature staat aan de andere kant van het huis, op de study. Dankzij dah witte ding is deze kamer omgetoverd tot club.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja absoluut prachtig. Caspar het spookje!
  Je kunt je woonkamer wel verhuren :-)

  BeantwoordenVerwijderen