zaterdag 30 mei 2009

Hup mannen!

Ik heb me er al vaker over uitgelaten. Maar het kan maar niet genoeg worden gezegd lijkt wel. Hou toch eens op met dat feministische gewauwel! Ja ik weet het, wij vrouwen verwachten erg veel van een man. Misschien wel meer dan dat ze aankunnen. Ook ik maak me daar schuldig aan. Een man moet èn hersens hebben, èn open zijn met zijn gevoelens, èn een goede gesprekspartner, èn attent zijn, èn er goed uitzien, èn èn èn... Maar wat ie vooral niet moet doen is transformeren in een sexsloos wezen. Mannen zijn leuk en lekker.

 

Alle tere zieltjes mogen nu overschakelen op een ander net. Explicit stuff ahead.

 

De vrouwen van tegenwoordig zijn een stuk agressiever dan, pak ‘m beet, een jaar of 10 terug. We flirten en verleiden er lustig op los. En ik snap best dat dat verwarrend is. Maar alsjeblieft lieve mannen, laat je niet kennen en ga in de tegenaanval. Laat zien uit welk hout je gesneden bent! Je bent toch een kerel! Ik ben de kwaaiste niet, laat ik jullie een handje helpen. Vrouwen houden van de directe aanpak. Geen flauwekul met playing hard to get. Dat is niet des mannens. En dat snappen wij vrouwen ook weer niet (hé, we hebben ook onze tekortkomingen). Directe aanpak dus. Als je een vrouw aantrekkelijk vindt, zeg dat dan! Hoe duidelijker hoe beter. En met duidelijk bedoel ik ‘maak het expliciet’. Heb je haar mobiele nummer, stuur eens een sms-je. En maak het spicy! Je kunt nog een beetje variëren aan de hand van je eigen stijl. “Wat zag je er vandaag lekker uit” is een goeie voor de beginnende man. “Wat zag je er vandaag geil uit. In gedachten neem ik je tegen de muur omhoog” is misschien wat meer voor de echte lefgozers. Maar wedden dat de vrouw in kwestie het hier bloedjeheet van krijgt (mits ze jou een charmant manspersoon vindt)? Heb je haar mobiele nummer niet? Alle andere media behoren ook tot de mogelijkheden, don’t worry. Zo lang de boodschap maar aankomt. Waar het om gaat is dat ik ergens wel geloof dat de man-van-nu zijn holbewonerverleden niet is vergeten. Het is alleen een beetje ondergesneeuwd door alle andere eisen die wij vrouwen stellen. Maar als je je best doet, moet het vast en zeker lukken. Go back to your roots. Hup mannen!

5 opmerkingen:

 1. Volgens mij heb je op jouw log en op die van anderen zelf dat feministische gewauwel ingezet... Of zit ik er nou zo naast..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij moet jij gewoon eens een week naar Lloret de Mar ofzo. Dan kun je pas tegen de muur omhoog! haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat gewauwel bestaat al langer dan ik kan fietsen. Dus aan mij zal het niet hebben gelegen. Ik geef de mannelijke medemens alleen advies. Zoals ik al aangaf ben ik de kwaaiste niet. Waarom het op een of andere manier dan toch weer betrekking krijgt op mij is me een raadsel ;)
  Daarnaast, wat heb ik in Lloret te zoeken? Ik doe niet aan jongere mannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Past gewoon bij jou dat het betrekking op jouw krijgt. Je bent gewoon een tijger, die als het moet op de bar springt en grrrrrr schreeuwt tegen al die kerels die sexloos zijn geworden (volgens jouw woorden dan he). Lloret was bij wijze van voorstel. Anders doe je Vegas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. op jou natuurlijk zonder w. In mijn hoofd andere zin dan getypt. Slip of the pen! (beter dan slip of the tongue..)

  BeantwoordenVerwijderen