donderdag 14 mei 2009

Am I inter?

Morgenochtend reis ik af naar Motel Vught voor een meet & greet met de directeur van een energiemaatschappij. Er bestaat namelijk interesse om mijn persoontje op zeer korte termijn (vanaf volgende week al) op interimbasis in te schakelen voor het coachen van deze persoon en met hem samen het marketingbeleid te ontwikkelen. Vandaar de vraag Am I inter – Inter I am – InterIm. Spannende ochtend dus.

Daarna voor de laatste keer dit voorjaar naar mijn geliefde Erasmus Universiteit. Laatste Eurib-masterclass waarvoor ik me heb ingeschreven: Branding with brains. Ik weet al hoe het gaat morgen. Zo gauw ik de A16 opdraai verschijnt er een gelukzalige glimlach op mijn gezicht. De Drechttunnel kondigt aan dat ik er bijna ben. Havens 100 (jippie), afslag centrum op de brug (kom eraan), rotonde 3/4, viaduct en P4. Naar gebouw H, verdieping 17. Weer een middag bakken met inhoud opslurpen, samen met nog zo’n 25 vakidioten. Heerlijk is dat. Jullie lezen mijn ervaringen van deze spannende maar enerverende dag snel!

4 opmerkingen:

 1. Heel veel succes. Klinkt als een topdag in het leven van Liane!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In t najaar, bij een volgende serie masterclasses moet je gewoon maar eens meegaan. Doet volk als ons zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey leuk! succes met je Interim-en! en in Rotterdam natuurlijk. Super! kom je zondag even je verhaal doen in het dorp? Bakje koffie erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. have fun & succes voor de ochtend sessie
  F

  BeantwoordenVerwijderen