vrijdag 11 september 2009

Offline

Een week niet online, hoe doe je dat? Ach er zijn er genoeg die daar geen enkel probleem mee hebben. Zo was ik ook. Maar ik val tegenwoordig in die andere categorie. Verslaafd aan dit medium, twitter en weet ik veel wat... Ik heb 4 boeken bij me (als ik er 1 uitkrijg, is dat al knap, maar zo heb je wat te kiezen hè), mp3 speler, tijdschriften (thankx gulle gever), een hoofd vol gedachtes en herinneringen en een flinke apotheek. Misschien dat ik nog wel een hard copy dagboek ga bijhouden en later hier wat flarden presenteer. Wow, da’s ff schrikken, een hard copy dagboek... Voor na deze week heb ik de voorbereidingen al getroffen, mijn online fotoalbum is een feit. Dus daarop verschijnen vanzelf de, uiteraard gecensureerde, plaatjes.

http://picasaweb.google.com/lianepiczz

5 opmerkingen:

 1. Mind you ja dat gecensureerde. Ik wil perse alle foto's zien voor publicatie én goed-of afkeuren (althans als ik er op sta). Ohmen, ook ik moet 4 dagen offline. Phoeh, dat worden afkickverschijnselen! En met mij erbij kom je echt niet toe aan een boek lezen hoor! we gaan filosoferen, zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen, rotsen beklimmen, wandelen door de niet toeristische gedeeltes en meedoen aan de gezamenlijke ochtendgym daar! haha! nee ben maar niet bang, mijn lijf schreeuw alweer om rust, dus zet jij lekker je MP3 speler met headset op je kop, doe ik oordoppen in, die ik toch moet meenemen, en probeer ik ook een boek te lezen. Of anders ga ik even wieberen als ik geen rust in mijn lijf heb. Ken ook. Dan kun jij aan je hard copy werken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooo lieve help, ochtendgym? Rotsen beklimmen? Nee toch he?! O gelukkig was een grapje. Nee zonder gein, je gaat helemaal bijkomen daar. Weer of geen weer. Wandelen langs de kust, veel café cortado, of in jouw geval, café solo, gekke dorpje in, zwemmen, ouwehoeren. En aan die hard copy werk ik wel als je onder de douche staat. Heb mn handen vol aan je ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch niet onder die douche? Dat doe ik toch echt alleen, samen naast elkaar slapen is al heel wat. Alhoewel: misschien is menig man jalours! :-).
  Ja die hard copy komt wel af, want ik kan lang douchen joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maak nou maar foto's! Beoordelen wij wel. Kan ik heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kom M., twee Miepen onder de douche, da's toch echt wel 2009. Moet kunnen. Zo van "ik was jouw rug, doe jij de mijne". Niets spannends aan.

  Het wordt anders als jullie je t-shirts zouden aanhouden in de douche ;)


  ***belt loodgieter voor offerte douchekoppen in de carrousel***

  BeantwoordenVerwijderen