dinsdag 29 september 2009

Meten is weten

Het is tijd voor weer een onderzoekje. Deze keer geïnspireerd op een telefoongesprek dat plaatshad ergens in de middag. De meeste heren (zo niet alle) hebben wel eens vergelijkend warenonderzoek gehouden onder de douche van de sportschool of elders. Vandaag hoorde ik iemand zeggen dat ie wel happy was met zijn meer dan average omvang. Nou dat is prachtig voor ‘m, maar we weten natuurlijk allemaal dat die maat er niet echt toe doet. Ja leuk voor onder de douche tussen de andere kerels. Maar de echte waarheid komt pas boven in parate toestand (leuke woordspeling vond ik zelf). Hoeveel mannen durven toe te geven dat ze, met nauwkeurigheid, een meetinstrument hebben gehanteerd? Dan bedoelen we niet een beetje klooien met een geodriehoek en die transparante uiteinden voor het gemak maar meerekenen als een centimeter of 3 à 4 hè. En als die meting heeft plaatsgevonden, durft men dan ook de harde waarheid (weer zo’n prachtige, sorry, ze komen vanzelf) onder ogen te zien? Of jokt menig man er een centimeter of 2 bij?

16 opmerkingen:

 1. Graag even aangeven van waar tot waar gemeten moet worden, bovenlangs of onderlangs, tot op de top van de knop of tot 't gaatje.
  Elke mm telt in deze wedstrijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo! Een goddelijke 8,5 cm maar liefst. Okay, dit is dan wel naar boven afgerond, maar hij is ook nog eens MODDERVET!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bovenlangs meten graag, anders wordt er gesmokkeld. En met meten wordt bedoeld in parate toestand. Die 8,5 kan nooit de bedoeling zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tuurlijk smokkelen ze! duhuh. En dat is juist ook leuk. Beetje grootspraak, beetje stoer dan. Leuk toch? Hoort er ook bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb jij het daar trouwens overdag over? Met wie dan wel niet????!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sorry, te vroeg gemeten. Paul Witteman was net op de buis. Nu ander beeld en 17 cm.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelul Vampire! Excusez le mot. Paul Witteman komt pas na 23 uur! Non-argument dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @M. Dat soort gesprekken ontstaan gewoon. Zeker met mensen die graag slap lullen ***ROFLOL***
  @Vampire Bill That's better...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sorry M., had hem opgenomen op de DVR. Heb soms materiaal nodig om mijn libido te killen...

  Vroeger, toen de lucht nog schoon was en sex nog vies, hadden we Ien Dales tenminste nog...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Harrie hoort altijd van vrouwen dat het belangrijkste van al is dat een man aandacht voor ze heeft. Hoe lang of hoe kort hun enormiteit is, doet volgens dezelfde vrouwen nooit terzake. En dan kom jij met deze vraag? Harrie snapt dat niet goed. Waarom is de lengte van een man's zaak trouwens wél altijd zaak van speculatie en de wijdte van vrouw's sloot nooit?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "de wijdte van vrouw's sloot"
  *rolt van de bank van het lachen*
  ach Harrie toch, gooi es een (spreekwoordelijk) balletje op dan?
  F.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beste Harrie, zoals ik al aangaf werd het onderwerp aangesneden door de partij aan de andere kant van de telefoonlijn. En dat was nu eenmaal een man. Voor mannen is het kijk- en vergelijkgedrag een soort van oerdrift verwacht ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Harrie, de wijdte van de sloot is toch wel adaptief. En mocht de sloot zo wijd zijn dat je de kantjes niet meer raakt, dan heb je twee opties:

  -de "achterdeur" nemen
  -een courgette uithollen en op de stam planten

  Soms bekruipt me het idee dat vrouwen zeggen dat de lengte er niet toe doet, om ons mannen niet in onze eer aan te tasten. Maar laten we eerlijk zijn: ik heb ook liever een Duitse Bockwurst op de BBQ liggen dan een Unox Pick Upje...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Er wordt hier door menig man verrekte slap geluld. Karel Oekwaus gooit zijn 19,3cm graag in de strijd, van buitenaf, zonder wortel tot aan de genotstop. Er is hierover geen correspondentie mogelijk en afspraken via mijn secretaresse graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De Grote Groene Lulk1 oktober 2009 om 20:36

  Beste Karel, wat een fantastisch formaat. Jij maakt van elk bed een booreiland. Wat, ik krijg er penisnijd van. Pak de handschoen op!
  Your place or mine, dit vraagt om een gezamenlijke meetsessie met
  een onafhankelijke scheidsrecht(s)er. Meten hoeft niet eens. We gaan
  gewoon tegenover elkaar staan en wie de ander het eerste raakt, is
  Rex Fallorum! ***waar zijn die blauwe pillen toch gebleven***

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Karel, ik denk niet dat je veel afspraken kunt verwachten. Ja, size does matter. Maar bigger is niet altijd better. Dus, noooo thankx.
  @Vampire Bill, wat kan ik zeggen dat nog net door de beugel kan hier...., dit maar: yum ;)

  BeantwoordenVerwijderen