zaterdag 5 september 2009

mPhone

De titel zegt het al, dit stuk gaat over een telefoon. En niet zomaar één. Nee, geen next generation iPhone. Maar een telefoon die de telefoongebruikers in telefoonwereld versteld doet staan. En de telefoontjes in telefoonwereld ernstig aan hun roots zou laten twijfelen. Het is de... mPhone.

Wat kan mPhone zoal? Welnu, mPhone kan sms’en, mms’en, internetten, muziek opslaan en afspelen, filmpjes opnemen en afspelen, allerlei leuke en/of irrelevante applicaties herbergen, maar niet bellen. Wat zegt u? Niet bellen? Nee, inderdaad, niet bellen. Of gebeld worden. Maar dat is toch belachelijk, daar kan nooit markt voor zijn. Nououououw, ik denk dat ik wel één of twee mensen weet die er voor in zouden zijn ;).

4 opmerkingen:

  1. Is die ook verkrijgbaar in, laten we zeggen, een artistiek design?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh ey! Ideaaaal! Ik zou m meteen kopen, maar geloof ook dat dit berichtje aan mij gericht was :-) Iedereen die mij de laatste tijd gebeld heeft: ik bel je een keer, heeeel uitgebreid, echt waar! Maar nu even niet. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Dub, dat is precies het jaar waarin jij met een plastic dummy autotelefoon in je Simca rondreed! Wat toevallig... Toen had je ook al een voorliefde voor telefoons waarmee niet gebeld kon worden.

    BeantwoordenVerwijderen