zondag 20 september 2009

Gekke geit - Memorias de Calpe

De dame van het appartement, bij wie ik incheckte, blijft me met een nieuwsgierige glimlach aankijken iedere keer dat ik voorbij kom. Toen ik haar mijn geprinte mailtje liet zien zaterdagmiddag duurde het ff voor het bij haar duidelijk was. Ah, particular! Si si. Ik uitleggen dat ik hier jaren ben gekomen met familie en nu op eigen houtje terug was. All alone? vroeg ze verbaasd. Heerlijk rustig, mooi gebied kwebbelde ik terug. Nou als er ook maar iets was, moest ik het zeggen. De volgende dag vroeg ze of alles okee was, ik echt niets nodig had, informatie zocht. Nee ik had echt niks nodig, ik was heerlijk aan het relaxen.

Zonet sprak ik M. Ze had een half uur vertraging gehad en was net in een taxi gestapt. Ik zal haar maar via de achterkant naar binnen loodsen. Okee, ik heb betaald voor het appartement, maar ik wil ook geen gezeik. Mijn 2 dagen afzondering zitten er voorlopig op. Tornado-M is on her way. Ik zal m’n best doen haar ook in de zen-modus te krijgen, het wordt hoe dan ook bere-gezellig.

3 opmerkingen:

 1. Ja hey! een fotooke van mij. Pfoeh, daar had ik niet op gerekend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anders reageer eerst primair of een foto van jezelf en lees dan pas de tekst :-)
  Dat heb ik dus nu maar even gedaan. Tornado M? Hoeveel namen kan een mens hebben Rollercoaster M, Giraffe M, en dus nu Tornado M. Als ik dat zo lees al die namen, zou ik denken: god, ik zou het mens niet willen kennen zeg! haha! Ja ik heb meegedaan aan je Zen avontuur en dat was kei fijn. En toch: Tornoda, Rollercoaster; ik word er toch heel blij van. Actie-tractie, gas-erop, kom-op: het zijn uitspraken die bij me passen en waar ik me happy bij voel. Maar zoals altijd: de andere kant van de medallie (foenetisch he!) was ook goed en lekker. Een mooie ervaring! en hup; nu weer terug in standje Tornado!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet wachten op de hoofdstukken na dit verhaal..... *** bedenkt zich: heb ik gekke dingen gedaan of gezegd of raar gekeken of rare dingen gedaan? Shit, wat wordt er gepubliceerd over me? denk-denk-denk****

  BeantwoordenVerwijderen