zondag 21 juni 2009

Programmaboekje

Het weekend loopt op z’n eind. Na twee dagen van ultieme rust (lees lamlendigheid) maak ik me op voor een dynamische week. Wat er allemaal op het programma staat? Mwah, een paar dingetjes. Allereerst ga ik aan de slag met een aanpak en begroting voor het DPI Value Centre. Afgelopen donderdag heb ik de contactdame ontmoet en we hebben afgesproken dat ik het voorstel voor het einde van de week naar haar toe stuur. Daarnaast gaan we verder met een aanpak voor het schoenenmerk Ecco. Dat wordt as. donderdag gepresenteerd en we hopen natuurlijk dat ze op basis van onze ideeën klant worden. Ook voor Waterschap Roer en Overmaas loopt een dergelijk new business traject. Die ideeën worden as. vrijdag aan gepresenteerd. Aan het nieuwe corporate concept en de grafische identiteit van CMF wordt deze week de laatste hand gelegd en ook deze wordt vrijdag gepresenteerd. Verder nog een redelijk uitgebreide offerte in elkaar timmeren voor Jack-up Barge, die gaat er uiterlijk dinsdag uit. Verschillende acties van VIS zelf moeten deze week worden afgerond. De aanpak voor HDM gaat in de eerste helft van de week de deur uit. Er staan ook nog twee sportavonden, bezoekje kapper, bijbeppen met oud-collega Mark (tegenwoordig creatief directeur van Scheepens) en avondje koffie met Lady Aida op het programma. En, last but not least, deze week maakt Gemeente Eindhoven bekend of we uitverkoren zijn voor de komende jaren...

3 opmerkingen:

 1. Doe Judith de groeten ;-). Of dat kan ik morgenavond zelf wel doen :-) Succes deze week, ik ben even 2 dagen off duty!
  Houdoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je eigenlijk wel enig idee hoe ontzettend jullie met beide benen in de markt staan, als ik dit allemaal lees? Geweldig gewoon, jullie leveren je product net zo vanzelfsprekend als de melkboer zijn melk. Dit moet je echt als een compliment opvatten.

  Succes! (verzekerd)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die vanzelfsprekendheid wil niet zeggen dat het makkelijk is. Soms duren new business-trajecten zelfs 3 jaar... Kwestie van volhouden en op het netvlies blijven. Dat is het enige wat je kan doen. Blijven prikkelen en uitdagen.

  BeantwoordenVerwijderen