dinsdag 16 juni 2009

Een bericht van M

Liane heeft me gevraagd of ik een stukje wil schrijven op haar blog. Ik ben al vaker ter sprake gekomen, maar heb me nog nooit echt voorgesteld. So here goes.

Mijn naam is M, tenminste dat is de naam die Liane me heeft gegeven. Hoe mijn vorige baasjes me noemden, heb ik verdrongen. Ik ben geboren in 2004 en mijn roots liggen in Stuttgart. Vrij snel ben ik verhuisd naar Keiserslautern en heb daar mijn eerste levensjaren doorgebracht. Toen ik net 3 was geworden, kwam Liane mij opzoeken en ze was helemaal weg van me. Ze adopteerde me direct en nam me mee naar Nederland. Mijn mandje staat nu in Nuenen en ik heb een heel prima afdakje. Daar sta ik lekker droog. Alhoewel, mijn welgevormde voluptueuze achterwerk steekt net een klein stukje uit. Naast alle rondingen die een vrouw moet hebben, heb ik een lekker pittig koppie, zoals je op de foto wel ziet.

Wat zijn mijn hobby’s? Natuurlijk ritjes maken met Liane ;). Daarnaast hou ik van mooi weer. Vanaf zo’n 18 graden Celsius doe ik mijn dak open. Ik ben niet echt veeleisend qua drankjes. Euro 95 vind ik lekker. Schoenen is dan wel een verhaal apart. Ik heb namelijk redelijk grote voeten, zo’n 18 inch. Dus qua schoeisel heb ik een redelijk dure smaak. Voor 225/40 en achter 245/35. Verder heb ik een hekel aan Nissan’s, Connexxion-busjes, slecht wegdek en met sneeuw blijf ik het liefste staan waar ik sta.

Ik ben uitgerust met twee heerlijke zwart lederen kuipstoelen en een fantastische cockpit. Van alle luxe voorzien en binnen handbereik. Die cockpit maakt wel dat heel erg lange mensen mij niet kunnen besturen. Gelukkig is Liane maar 1,72 en zo passen we perfect bij elkaar. Dat wil niet zeggen dat ik geen lange (aantrekkelijke hihi) mannen kan vervoeren. Het is me zelfs al eens gelukt een kerel van 2 meter op te vouwen op de bijrijdersstoel.

10 opmerkingen:

 1. Hey M! ik had je meer verwacht in een ander deel van Nuenen, zo bij de Texaco linksaf en dan doorrijden. Ohoooo! hihi. Maar je past ook prima bij deze mooie blonde vrouw. Het is alleen steeds nog even wennen. Een blondine in jou vraagt natuurlijk om opmerkingen en blikken van buitenstaanders, maar daar kun je tegen als t goed is. Ben je wel gewend toch ;-) Anyway: veilige en gezellige kilometers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed zeg! Een kiekje plaatsen zit er natuurlijk niet in? Wat voor kleur heb jij, M? Beloof je dat je terugknippert als ik je tegenkom in het zuiden van het land? Ik ben een in de USA geboren vierwieler, loop ook op schoenen van 18 inch, mijn ouders hebben me de naam "wreker" meegegeven, maar gezien het feit dat ik alleen Diesel lust, moet ik het vooral van mijn looks hebben. Ik ben Obama-kleurig trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai wreker, ik ben diepzwart en als Liane mij weer een beauty-behandeling heeft gegeven, ben ik erg shiny. Tuurlijk knipper ik terug. Ik knipper graag. Maar pas op: er rijden nog een stuk 2 à 3 zusjes van me rond in de buurt, ook zwart. In 1 zit gewoonlijk een blond jochie. Maar dat zusje heeft niet zo'n mooie voeten als ik. En dan heeft nog een andere zus van me haar heil gezocht bij een oudere man...
  btw: kiekje van mijn lieftallige koppie, staat boven het bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Harrie zat nét te overwegen een Nissan te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En terecht Harrie, het gaat niet altijd om het pakketje, maar wat je er mee kunt en hoe blij je er zelf van wordt. Ja toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi M. Wat een gedistingeerd neusje heb je. Eine Dame mit Flair. Natuurlijk heb je je bazinnetje zelf uitgezocht. Ze moest wel bij je passen, da's duidelijk. Blonde jochies, daar hebben we in de Heimat nog een beetje een vieze smaak van in de mond en die oude kerel... Dat was vroeger ook een blond jochie. Damahls. Tuurlijk snap ik dat blonde mennekes en oude kels vallen voor de charmes van de gezusters. Maar laten we het puur houden.
  Mijn baasjes maatje heeft ook net een nieuwe toetoet uit Pruisen gehaald!
  Naast mij op de oprit staat een Alaska groen insect te pronken, een beetje stout, want met mooi weer gaat ze topless. Ook uit 2004 trouwens en ze drinkt alleen benzine. Anders gaat haar turbootje stuk, zegt ze. Ze mag alleen nog niet van huis af, want haar geboorteakte is nog niet overgeschreven. Ik ga nog even verder, het leven bij de hoorns vatten.

  Schöne Grüße,

  Der Schwarze Rächer

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja M., je hebt gelijk! Harries moeder zei altijd al:
  "Het zit hem in de luifel niet,
  maar in hetgeen gij daaronder ziet."

  En zo is het, denkt Harrie. Zijn moeder zei wel meer, veel meer zelfs (eigenlijk stond haar mond nooit stil), maar deze opmerking schopte kont.

  Harrie rijdt zelf in een Mondeo uit 2000 die zwarte rook uitstoot als Harrie hem start, maar ....hij start en rijdt! En mooi dat Harries vader er van kop tot teen mét kist in paste toen ie dood was:
  http://harrievangeffen.blogspot.com/2008/12/in-memorijan.html.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zal toch niet hè, dat ik wordt ingeklemd tussen 2 Nissan's...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik weet niet of ik mag linken, maar ik dacht: wat is dat nou toch voor type auto. Beetje googelen, herken ik die neus ineens. Hup in de vergroting en dan... aargh. Wat een nummerbord, ik hoop dat die Duitser nooit in Scheveningen gaat touren met zijn M'etje.

  http://auto.mielofon.com/mercedes/slk/mercedes_slk_2004_02.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aargh? Vanwege nummerbord of M?
  Deze M is het net niet. 16" velgen en zilver komt niet echt over.

  BeantwoordenVerwijderen