zaterdag 13 juni 2009

Lol met een wortel


In de gebruikelijke boodschappen van vandaag zat ook een speciaal rondje cadeautjes. Eén voor een persoon die me vorige week enorm uit de brand heeft geholpen. En één voor mijn kat. Bij de dierenspeciaalzaak trof ik een knaloranje wortel aan. De wortel kan open en daar gaat een zakje kattenkruid in. In plaats van groen loof heeft de wortel veren. Ik vond 'm wel geinig, maar hoe Sambal zoiets vindt, is altijd maar afwachten. Gelukkig was Sambal het met me eens en hij trakteerde me op een enorm verliefde blik met z'n prachtige groene ogen.


De wortel daarentegen heeft het zwaar, heel zwaar. Volgens mij denkt Sambal dat het een vogel is. Hij gooit 'm omhoog, probeert 'm te vangen, dood te trappen, te plukken, etc. Ben benieuwd hoe lang het ding 'leeft', maar wat maakt het uit Sambal (en ik ook) hebben de grootste wortel-lol.

2 opmerkingen:

  1. Sambal ziet er toch wel uit als een kat die korte metten maakt met dit soort speelgoed. Kun je inmiddels de restjes veren al overal vandaan plukken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sambal en Willie W hebben een soort van wapenstilstand nu. De spanning is te snijden... Maar ik zet mijn geld op de kat. Met z'n 7 kilo, is zo'n wortel appeltje-eitje.

    BeantwoordenVerwijderen