zondag 16 augustus 2009

Shhhht


Na een intens, emotioneel, sexy en tumultueus verloop van het weekend belandde ik vanmiddag om een uur of 4 in de douche. En na mijn ontbijt slofte ik om half 5 naar het grasveld voor mijn huis met een boek. Een kort hoofdstukje verder besloot ik om gewoon te gaan liggen. Niets anders, ogen dicht, plat op de grond, boek aan de kant. Veel mensen zijn op vakantie dus er waren ook geen spelende kinderen. Af en toe een auto die zacht voorbij zoefde en wat vogelgeluiden. Ik dreef langzaam weg op die rust en zweefde tussen wakker en slaap. Toen ik na een uur overeind kwam realiseerde ik me dat deze heerlijke temperatuur van om en nabij de 25 graden waarschijnlijk ook geldt in Calpe over 4 weken. Een tijdje heb ik voor me uit zitten staren en gefantaseerd over waar ik M allemaal mee naartoe ga nemen. Sowieso naar de sfeervolle dorpskern. Smalle straatjes, muurschilderingen, kunstenaars op straat en enkele goede restaurants. Ook een tripje naar Altea is eigenlijk een must-see. Eten op het plein bij de kerk met dat blauwe dak. Ik hoop dat Café des Artistes nog bestaat. Zucht... ik ben gelukkig.

5 opmerkingen:

 1. bij je vorige blog plaatste ik "ben nu wel benieuwd"
  maar nu... sexy?? tumultueus?? Ben nu wel heeeel erg benieuwd
  F.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Man, krijg het druk dus! Even een planninkje op loslaten! zijn we allebei goed in volgens mij. Ik begin met schrijven: 14 september van 17 tot 18 uur. van 18 tot 20 uur. 15 september van 9 tot 10 uur etc. etc. etc. .. Hihi! Hebben we tijd om te relaxen ook??? Want deze waterrat wil...Zwemmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @M. En of je gaat zwemmen. Er zijn 3 zwembaden (waarvan een voor hele kleine mensjes, dus niet voor jou) en dan is er op 30 meter nog die hele grote badkuip. Don't worry, wordt relaxen. Maar hapje eten in Altea is wel heel erg fantastisch, moeten we gewoon doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @F. Yep het was een heet weekend en ik twijfel nog of ik al mijn hitte al kwijt ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oohooo, als het in Calpe maar niet zo'n hete dagen worden zoals jij ze bedoeld. Wat moet ik dan gaan doen? :-). hebben ze een ballenbak? Kun je mij aan de hotelier overdragen: "Kunt u even op haar letten, ik heb belangrijkere zaken te doen. Ja over een uurtje of twee kom ik haar weer halen." Ohhoo, nee toch?

  BeantwoordenVerwijderen