vrijdag 28 augustus 2009

Bange uurtjes

Hoe verslaafd ben jij aan online zijn? Ik ben er inmiddels keihard mee geconfronteerd. Sinds gisterenavond 23.00 uur en een beetje heb ik thuis geen mail of internet meer. Ik dacht, mwoah storing, is ’s-ochtends wel opgelost. Niet dus.

Inmiddels al aan de lijn gehangen met mijn provider, maar die zegt dat het probleem bij mij ligt. Zal eens een keer niet het geval zijn. Gebeld met onze Apple-wizard en die heeft me wat tips gegeven. Zo na de lunch ga ik thuis verder werken. Offline that is. En kijken of ik weer in contact kan komen met de wereld. Stel je voor dat het niet lukt. Meerdere dagen niet bloggen, mailen of twitteren... *voelt zich een beetje misselijk nu*. Stuur me al je mentale online-activerende energie en help me hopen dat vanmiddag de wereld weer mooi is.

4 opmerkingen:

 1. Dit kun je dan dus niet lezen, virtuele steun die overal ter wereld te lezen is, behalve bij Kusters in Nuenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Harrie is altijd verteld dat Apple-spullen je nooit in de steek lieten. Die drie iPod's die hij had en die alledrie in no-time kapot waren zag hij als uitzonderingen. Misschien is dit ook een incident? Jammer, als je gewoon een pc had gehad, had Harrie het zó voor je opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een PC.. bah! Dan nog liever vier kapotte Apple's

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vreemde reactie. Past trouwens wel bij de wetenschap dat de meeste reclamensen met Apple werken en dat de meeste reclame gebakken lucht is.

  BeantwoordenVerwijderen