zondag 2 augustus 2009

Funniest videos 1

Mijn gevoel voor humor is 'bijzonder' te noemen. Jaren terug zag ik Domino, een fantastische verre-van-standaard roadmovie. Deze scene heeft me bijna van het leven beroofd door een niet te stoppen slappe lach. Enjoy!

4 opmerkingen:

 1. You just scared the crap out of me! Liane... Jij hebt definately ook een Dark Side! Kudos.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mwoahahahahaha. Prachtig toch! De hele film is schitterend. Een machtig mooie love story zit er ook in. En deze scene werd ingeluid door een telefoongesprek waarbij de bounty hunters de opdracht kregen om "remove the shirt from his right arm". Alleen het bereik was niet zo best. Je snapt al welke woorden in het gesprek weg vielen. Dit deed me denken aan die opdrachtjes die je vroeger op de kleuterschool kreeg. Met een of andere stopnaald moest je een vormpje uitprikken uit gekleurd karton. Dit is voor gevorderden ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Dit deed me denken aan die opdrachtjes die je vroeger op de kleuterschool kreeg. Met een of andere stopnaald moest je een vormpje uitprikken uit gekleurd karton. Dit is voor gevorderden ;)"

  Jij bent een verrassende Miep! Waarschijnlijk word je, net als ik, de hele dag geplaagd door de meest bizarre associaties en bij het ventileren daarvan kijken ze je aan of je crimineel bent... Herkenbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ehm ja. Gelukkig zijn er ook nog een paar die minstens zo gestoord zijn. Maakt mijn afwijking weer relatief klein ;)

  BeantwoordenVerwijderen