zaterdag 22 augustus 2009

Liane heeft nieuwe schoenen... again

Vanochtend moest ik voor mijn halfjaarlijkse controle naar de opticien. Ik was wat vroeg dus besloot ik mijn Douglas-boodschappen maar van tevoren te doen. Vlak voor de Douglas zit een schoenenzaak, mijn oog viel op een rek en ik draaide één deur te vroeg linksaf. Birkenstocks waren in de aanbieding en ik besloot dat ik die lijpe slippers maar eens moest passen. Zo gezegd, zo gedaan. “Zit heerlijk, doe mij die zilveren maar.” Ik kijk nog wat rond en zie de nieuwe collectie van St. Oliver. Ik klets nog wat met de dame van de winkel. “Wat zijn die leuk hè?”, zeg ik. “Als je die leuk vindt, vind je deze helemaal schitterend.” En ze tovert de meest über-geile schoen uit het rek. Ik wuif haar weg met “Inderdaad, maar ik kan helemaal niet lopen op zo’n hoge hakken en trouwens... nu al wintercollectie, nah...”. ***knaag knaag*** “Is dat mijn maat? Geef ‘ns hier”. Zij: “Je loopt er anders erg makkelijk op”. We weten allemaal hoe dit verhaaltje afloopt. Twee paar schoenen erbij, waarvan één met een hak van bijna 8,5 centimeter (!), en te laat bij de opticien. Maar wat zijn ze gaaaaaaaaaaf!!

7 opmerkingen:

 1. 8,5 cm (zelf gemeten met de rolmaat van het atelier). Hey: it's just the beginning! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMFG! Het moederpaar der geile schoenen. Woorden schieten te kort, dit is defcon 5 op het gebied van shoeshopping.

  Goeie do, Liaan!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal wel apart zijn hoor maar... Ik vind ze prachtig, echt waar, laat dat voorop staan. Kzou ze zelf ook zo kopen. Maar ik vind ze eerder charmant dan ubergeil.. Ik vind ze classy, mooi, strak en charmant. Ubergeil is volgens mij de echte naaldhak, of de opengewerkte hakken of de spitse neuzen. Maar nogmaals: zal wel aan mij liggen. Net als de zomer-winter discussie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal eens met M. Maarrrrrr deze zijn echt 100% beter dan wat ik tot nu toe gezien heb. Dus, geweldig! Keep up the good work. Over de Birkenstocks volgt straks een blog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tis goed jongens, ik voel me heer en vooral meesterES met mijn kunstmatige 1 meter 80 nu. Damn, wat kan een mens zich sexy voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En ik vind ze nog steeds bloedjegeil. Moordschoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En daar gaat t om. Lekker gevoel he 1.80 m? nog 3 cm erbij bij die hakken en we zijn even groot. Mits ik dan op blote voeten sta. In spanje draag jij ze dus alle dagen dat ik er ben, dan valt mijn lengte niet zo op bij die klein mennekes!

  BeantwoordenVerwijderen