maandag 2 augustus 2010

Kastje, muur, kopietjes

De periode van bespreken, regelen, papieren invullen en kopietjes maken is aangebroken. Niet leuk, maar het moet gebeuren. Ff op mijn tanden bijten zeg maar. Het geluk bij een ongeluk is dat ik niet met een zak vol dubbeltjes naar de Appie hoef om mijn administratie te kopieëren. Dat doe ik gewoon thuis. Op mijn eigen printertje/kopiemasjientje. Het ongeluk bij dat geluk is dan weer dat het ding rete-traag is en de ene na de andere cartridge verslindt...

Vandaag werd ik gebeld door instantie A dat het zorgvuldig gekopieerde pakket wat ik afgelopen vrijdag per aangetekende post had verstuurd niet naar hun verzonden moest worden maar naar instantie B of C. Dus wat doet Liane sinds hedenmiddag? Juist. Opnieuw kopietjes maken. Op het trage masjien. Inmiddels heb ik weer een cartridge vervangen, piepen de wieltjes dat het een lieve lust is en hoop ik dat ik deze periode niet vaker het kastje-muur-fenomeen zal meemaken. En wat doet Liane als straks het pakket compleet is? Dan rijdt ze langs instantie C om het in de brievenbus te deponeren. En zo komt er een einde aan weer een boeiende dag.

4 opmerkingen:

 1. en op foursquare zullen we dan zien welke instanties je bedoelt en als je een nieuwe printer/fax/scanner nodig hebt zie ik wel een DM verschijnen :)

  have fun iig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi verwoord. En gaat het hier niet om instantie U? Die kunnen er namelijk ook wat van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Vico: Die U komt aan het einde van de maand aan de beurt. Ben benieuwd wat voor een operatie dat wordt... Alhoewel, eerste ervaring met die club een week geleden was uiterst correct. Verdient eigenlijk wel wat positieve aandacht alhier. Strax maar eens een blogstukje aan besteden.

  @R3d8ull: My idea of fun is toch wat anders... En als het printertje de geest geeft, meld ik me ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voel me milieubewust vandaag! Plant je nog wel even een boom terug!

  BeantwoordenVerwijderen