woensdag 11 november 2009

Tankje vol

Frustratie!!!!!! Al daaagen lang. Ergens ver achterin mijn hoofd sluimert een verhaal. Maar het komt er niet uit. En niks helpt. Actief met het verhaal bezig zijn, leverde niks op. Dagdromen terwijl ik op de plee zat, ook niet. Heel erg hard mijn best doen om er niet aan te denken was zelfs nòg vervelender. Maar afgelopen dagen waren ellendiger dan dit. Dat halve idee, waarvan het haakje ontbrak was het enige verhaal in mijn hoofd. Het ENIGE!!! Kun je je voorstellen hoe erg dat het is, als er maar één verhaal dagenlang in je hoofd rond hangt, zonder dat het volwassen wordt? Een regelrechte ramp!

Vandaag sloeg het weer om. Vanaf vanochtend plopte hier en daar een idee op. Als krokussen in februari. Halverwege de dag besloot ik mezelf maar eens een mail te sturen, zodat ik die nieuwbakken halve en hele ideeën niet zou vergeten. Op de weg naar huis belde ik met my girl F en na het gesprek kon ik weer minstens 2 ideeën aan het rijtje toevoegen. Blij als een kind met m’n volle hoofd en doodsbenauwd om ze te vergeten rende ik door de super. Onthouden, onthouden, let op, niet verslappen, hoe zat het ook alweer, oh ja zo, denk na, onthouden, oh fuck, sturen, remmen, he he thuis. Sprintje naar boven, opschrijven, meteen alle aanknopingspunten noteren.

En daar zit ik nu. Tevreden en vol goede moed. Zo lang als ik wakker blijf schrijf ik vanavond. En alles wat valt in de bandbreedte redelijk-tot-briljant flats ik erop. Niks bewaren of klaar zetten voor andere dagen. No way. Alles of niets. Produceren met die handel!

1 opmerking:

  1. Kom maar op met de buit! We zijn er helemaal klaar voor.
    Laat de letters lekker los Liane!

    BeantwoordenVerwijderen