zondag 29 november 2009

Mag het een armpje meer zijn

Een tijdje terug las ik op nu.nl een bericht dat dames die 40% van hun lichaamsoppervlak hebben ontbloot, worden beschouwd als het meest aantrekkelijk. Meer naakt of minder naakt had duidelijk een negatief effect. Zo stond een arm voor 10% en een been voor 15%.

Bij het lezen van dat bericht vroeg ik me af of het ook nog verschil zou maken wat de smaak van het beoordelende mannelijke publiek was. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat dat niet meetelt. Volgens mij zijn de hetero-mannen op te delen in drie hoofdcategorieën. Borstenmannen, billenmannen en benenmannen. Of een combinatie ervan. En binnen die hoofdcategorieën zijn er ook nog subs. De ene borstenman wordt gelukkig van een keurig handje vol, de andere doet het voor niets minder dan formaat meloen. De ene billenman is fan van een voluptueuze ronde billen, de ander wenst een strak mini-kontje. En ga zo maar verder. Wat ik me afvraag is: wat is de gemiddelde smaak van de lezers alhier?

13 opmerkingen:

 1. Haha ik lag dubbel om die titel... a dirty mind is a joy forever!
  Verder onthoud ik mij van commentaar, ik ben immers een vrouw.
  Kun je niet een keer een onderzoek starten naar wat wij als vrouwen aantrekkelijk vinden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Komt voor de bakker ;). Stay tuned later dees week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi! ik ga alvast een monoloog opstellen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap even 1 ding niet. Er is onderzoek gedaan en daar komt dat resultaat uit. 40% dus. Hoezo stel jij dan de mannelijke smaak ter discussie, die is dan toch basis geweest voor de subjectieve beoordeling dat 40% naakt worden beschouwd als meest aantrekkelijk. maw: dat is het resultaat van de smaak en dus het onderzoek...Dan heb je je antwoord toch???? #wordikalweergek?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jamaar die 40%, die kun je op meerdere manieren samenstellen. En dan geldt nog eens, wat zagen de mannen in kwestie liever, ronde kont of skinny, veul of weinig tiet. Dat stond er allemaal niet bij... #eennieuwsgrierigmensteltvoortwee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja en daar krijg je nooit eenduidig antwoord op. Ja in dat onderzoek dan. Is gemiddelde van totaal. Dus de 1 wil erwtjes, de ander meloenen, de 1 een skippy bal, de ander een big mama ass. Net als in real life. Maar jij wilt het gewoon concreet per lezer weten. haha! Het onderzoek was just a trick to get there. Nou kom maar op dan zou ik zeggen mannelijke lezers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een speciale voorkeur. Ik ben namelijk een "voetenman". Ik vind vrouwenvoeten heel boeiend om naar te kijken. Hoe dat precies zit, is moeilijk uit te leggen. Ik vind ze karakteristiek en ik ben altijd benieuwd bij een vrouw hoe de voeten eruit zien. Wat mensen dan niet snappen is dat mijn fetish niet per se met sex te maken hoeft te hebben.
  Verder vind ik bovenarmen van vrouwen mooi om te zien. Vooral als ze wat stevig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk de eerste man durft zich te melden. Waar blijft de rest?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Slank, niet te klein, benen niet altijd verstopt in broeken, beschaafde bovenpartij, sprekende ogen, blonde haren, goeie schoenen.

  En nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mmmh... Billen genieten mijn voorkeur, rondingen tellen daarbij extra. Borsten ook prachtig, mits lekker vol. Maarrr.... Dat is slechts de voorkeur. Ik denk dat het bij de meeste mannen zo is dat, eenmaal op het moment supreme aangekomen (ofwel het "moment supram volgens de reclame van geweldige noten), het geen ene moer meer uitmaakt, als er gescored moet worden. Samenvattend, dan heb je een antwoord: billen rond en vol is plusjeplusjeplusje en borsten rond en vol is ook plusjeplusjeplusje waarbij de bips het altijd goedmaakt voor wat de borsten niet hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Harrie is een harenman. Niet op de benen of bovenlip, maar gewoon, op het hoofd. Maar met die voorkeur is volgens hem geen grote club gelijkgestemden op de been te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. vandraeckensteijn30 november 2009 om 09:19

  Harrie, haar in een paardenstaart voor meer grip bedoel je toch ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. borsten, billen, benen, haren = uiterlijk... hoe zit dat met het innerlijk? :)

  Kan een vrouw nog zo knap zijn en aan alles voldoen, maar zodra ze begint te praten en er komt geen zinig woord uit, zit je 's avonds ook niet lekker op de bank...

  Nee ik hang nu niet de moraalridder uit (heb tenslotte geen wit paard), maar persoonlijk heb ik er de voorkeur aan alles in proporties te hebben. Een lekkere kont met dito borsten waarbij alles, ook in de lengte (van lichaam en benen), in orde is, heeft bij mij de voorkeur.

  Haarkleur geen voorkeur, liefst lang en krullend. Verder alles graag netjes bijgewerkt! Ze zal de eerste niet zijn die weggestuurt wordt met een scheermes...

  Is dat ook meegenomen in die 40%???

  BeantwoordenVerwijderen