woensdag 11 november 2009

Hieperdepiep hoeraaaaaaaaaaaaa!

Sambal is jarig. Hij wordt vandaag 7. Volgens mij is het zo dat katten bij 8 in de klasse ‘senior’ vallen. Maar Sambal is daar nog lang niet aan toe. Hij zit eeuwig in de pubertijd. Soms heel lief en compleet verliefd op zijn bazinnetje. En soms een vuile rat. Als hij vindt dat het etenstijd is en ik niet, kan het zo zijn dat ik binnen enkele seconden 4 sets klauwen en 2 volledige kaken in mijn kuit heb hangen. Het nieuwbakken vriendje heeft ook al mogen meegenieten van meneer’s grapjes. Beest (die mauw zegt) ligt op de open trap en beest (die op 2 benen) hangt met één arm op diezelfde trap terwijl ik mijn tanden sta te poetsen en hij vrolijk door praat. Sambal vond van niet... tsingngng, daar ging een nagel in zijn arm. Maar voor de rest is Sambal adorable. Wat ie voor zijn verjaardag heeft gehad? Nog niks. Maar ik heb een verrassing voor hem. Kattenmelk! Heeft ie al jaren niet gehad. Nu even geven en een liedje zingen voor hem. Er is er een jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben jijijijijijijij...

2 opmerkingen:

 1. Buro slachtofferhulp11 november 2009 om 20:27

  Gefeliciteerd Sam! Je zult wel gedacht hebben, niet mauwen, die kras van mij staat leuk in de entourage. Succes met je kattenmelk, geniet er maar van, dat wordt weer een jaar of twee wachten voordat je die weer ziet.

  ***agenda: kattenmelk halen bij de Makro, daar maak je vrienden mee***

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Partij voor de Dieren, afdeling poes11 november 2009 om 23:19

  Het onthouden van kattenmelk aan poezenbeesten is wat ons betreft reden voor een paar kamervragen. U hoort nog van ons. Sambal hou vol, het poezenmelkideeenbevrijdingsfront komt eraan!

  BeantwoordenVerwijderen