donderdag 1 april 2010

WTF040

Morgen is het Twitterfeest. Een groot feest, geboren uit het idee van een stuk of 3 tweeps. Er treden meerdere bands op en nadat zij het podium hebben verlaten, is het de beurt aan de DJ’s. Inmiddels staan er zo’n 400 gasten op de aanmeldingslijst, maar ik ga er niet bij zijn.
Niet dat ik geen zin heb, maar het is een beslissing die ik gisteren weloverwogen heb genomen. Als ik zou gaan, zou ik zeker Dan Duvall willen horen. En die draait pas in de vroege uurtjes. Dat zou betekenen dat ik een groot deel van mijn reguliere nachtrust moet inleveren. En mijn balans is daarvoor nog te kwetsbaar. Na een periode waarin een nasty slaapstoornis mij het leven zuur maakte, merk ik dat een strak ritme voor mij het beste recept is. Daarnaast is mijn energiepeil nog steeds niet wat het zijn moet. Als je bedenkt dat ik onlangs 2 dagen moest bijkomen van een 1,5 uur durend bezoekje aan wat mensen, dan snap je wel wat zo’n feest met me doet. Dus geen @lianekusters op #WTF040.

3 opmerkingen:

 1. snik snik.. ik ken het.. ik moet de volgende ochtend om 6.30 uur op om mijn oudste zoon porren om hem op tijd in het water te krijgen...

  We gaan gewoon samen de avond vol spammen door er virtueel te zijn via twitter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och he toch wat zund! Je hebt wat gemist! En ik moet eerlijk zeggen, aan deze kant van het Nuenense is het energielevel ook down. Ondanks op tijd naar huis ivm werken, toch wat gemis aan slaapuurkes. Maar: het was het waard!
  Volgend jaar bende er bij, deal?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu lees ik achteraf dat Dan Duvall helemaal niet meer achter de wheels of steel heeft gestaan. Schande!!! Geef die jongen een podium. Bij voorkeur tijdens Koninginnenach. Catharinaplein (my fav place) zou helemaal mooi en sfeervol zijn. Maar any other podium in de 040-area en ik ben erbij (als JP tenminste z'n werk goed doet).

  BeantwoordenVerwijderen