donderdag 1 april 2010

Blast from the past

Een helder moment, LinkedIn weer eens aanroepen. Een volle inbox en hier en daar een felicitatie voor mijn verjaardag (inmiddels bijna een maand geleden) vertelde me dat ik er al een tijdje niet was geweest. Even door het ‘people you may know’-panel heen wandelen en WTF!, wie hebben we daar. My pal from college: O. Jaren niet gesproken, misschien wel meer dan 5 jaar, verhuisd dus kwijt waar hij tegenwoordig uithangt, gewoon compleet uit beeld. Maar daar was ie. Meteen een uitnodiging gestuurd, direct geaccepteerd en inmiddels zitten de eerste emails er alweer op. Gezellig!

3 opmerkingen:

  1. Hoog tijd om weer ns iets van me te laten horen! O. Dé O die ik ook ken? Leuk zeg. Ik herinner m vooral om zijn zwarte manen :-). Hoest met m?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weet niet of jij DE O ook kende. Maar zwarte manen, yep dat is 'm. We hebben elkaar die middag ook nog gesproken. En hij maakt het goed, woont tegenwoordig in de Betuwe, nog steeds bij DE bank en ik had nog steeds dezelfde bijnaam. Leuk toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja natuurlijk ken ik die O! toch paar keer ontmoet bij jou???!! Grappig. Nog steeds bij DE bank die er een zooitje van maakt, de bank dan he. Nog steeds bij DE vrouw? en inmiddels een bups kids denk ik? Hartstikke leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen