zaterdag 27 februari 2010

MD

Mijn eerste was denk ik zo’n 5 of 6 jaar geleden. In Womans world. Een klein winkeltje tegenover de achteringang van de Heuvelgalerie. Ik kwam daar al jaren, maar ik had er nog nooit een Marlies Dekkers gekocht. Ik kocht maar meteen twee sets omdat ik niet kon kiezen. Tot op de dag van vandaag, maken die twee sets onderdeel uit van mijn collectie.
Je kunt vinden wat je vindt over Marlies Dekkers. Ja, het is rete-duur spul. Maar MD’s pasvorm is ongeëvenaard. En het spul is van bijna onverwoestbare kwaliteit. Hoeveel ondergoed heb jij in de kast liggen dat ruim 5 jaar oud is, je haast iedere week draagt en er nog uitziet als nieuw? Dat bedoel ik. Voor mijn gevoel rechtvaardigt dat wel een beetje het prijskaartje. Daarnaast vind ik het ook nog eens mooi. De ene keer kinky en hot, de andere keer lief en grappig. So... guess I’m a fan.
Inmiddels doekt het winkeltje achteraan in de stad op. De eigenaresse gaat wat anders doen. Dus dikke kortingen, want alles moet op. Misschien een leuke gelegenheid om toch zelf eens de stap te nemen en je eerste MD aan te schaffen. Mocht je daarna vinden dat er nog maar één lingeriemerk is, dan is er geen paniek, er zijn nog genoeg andere verkooppunten.

13 opmerkingen:

 1. Euuhh... breaking news: that's a Helmut in da pica. Heb ik toevallig een beetje verstand van. Guess you already knew that. We worden hier op de proef gesteld dame...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb niets met Marlies Dekker (daar is mijn vrouw ook erg blij mee overigens, maar dat geheel ter zijde). In het begin was Marlies Dekker nog leuk, maar nu is elk setje (bijna) hetzelfde met dat extra bandje en is het minder speciaal.

  Voor mijzelf heb ik maar 1 merk en dat is Björn Borg. Hier ben ik jaaaaren geleden mee begonnen en ook al is dit merk niet goedkoop, zal ik ook hier niet van afwijken. Pasvorm perfect, genoeg kleuren en altijd gezellig ;)

  eeehm btw.. sinds wanneer heb jij een tattoo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hebben we het op deze blog pas ook al eens over MD gehad hier? Enniewee; iederen trekt maar lekker aan wat hij of zij goed vindt, een witte oma onderbroek, een string, whatever..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Idd, herhaling van zetten. Je kent mijn mening. Ik ken zo veel andere prachtige lingeriemerken... Maar ik hou dan ook meer van kant etc. dan van dat bikinistof van MD. Vind ik dan he. Wel mooi om te zien dat iemand zo merktrouw is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zie trouwens bij het uitloggen pas dat de jpg die je plaatste 'Helmut' heet. Neem aan dat dat verwijst naar het model van de lingerie. En dan denk ik: he jammer Marlies, dat heb je niet helemaal begrepen. Je zult maar een Helmut aan hebben. Waar is de charme van mooie namen die passen bij de uitstraling die ze wil bewerkstelligen. Helmut? Hm. Nee kan er niet aan wennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Naja, en het geheime woord dat ik moest intypen was Cuphe. Toeval bestaat echt niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm, kan me niet herinneren dat ik onlangs een MD-blogpost heb gedaan. Maar mijn geheugen is dan ook niet meer wat het geweest is. Ook allemaal prima dat anderen, ander spul mooi vinden. Iedereen heeft zo z'n ding. Maar dat elk setje hetzelfde is, dat is echt onzin. Ik heb er 12 en de zijn stuk voor stuk verschillend en niet met elkaar te verwarren.
  Ennuh ik ben niet elke vrouw met blond haar en donkere nagels...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ja, en Helmut verwijst naar de beroemde fotograaf Helmut Newton. Naar hem is deze serie vernoemt. Zoek maar eens op, dan zie je vanzelf waarom deze serie Helmut als naam heeft gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Twaalf (12) setjes?? Ik noem dat een vakantie naar een warm oord hahahaha. Aangezien die handel idd niet kapot te krijgen is zou ik nu mijn geld maar eens aan andere zaken gaan besteden :).
  Als fotografieliefhebber ken ik onze Helmut natuurlijk. Weet je wat het is met MD..ik ben over het algemeen erg te spreken over haar producten, al is het aparte er wel af, maar de ripoffs ala Sapph zie je ook overal om over de echte cheesy Kruidvat meuk maar te zwijgen. Ik weet weer wanneer het er eens eerder over ging; die post met die tietjes van N Campbell.
  Ik blijf er bij..ik vind het zo niet geil als vrouwen menen die koordjes/lintjes/whatever aan alles en iedereen te moeten tonen, kijk mij is eens lekker kek en geil zijn. Pffff. Sexy en subtiel zijn wat anders dan plat en in your face.
  En nu ben ik er helemaal klaar mee, ik ga lekker zonder ondergoed op de bank zitten, gewoon, omdat het kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Twaalf valt toch best wel mee in 5 a 6 jaar? En van die 12 zijn er nog 11 in perfecte staat. Ach iedereen is fan van z'n eigen merken. Prima toch. En met geen ondergoed is ook niks mis mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha! Raad eens waar en waaraan ik vandaag de helft van mijn 'leefgeld' voor deze maand aan heb uitgegeven? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heeheeeeeeej nog een fan. Je zal er geen spijt van krijgen. Welke heb je gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Harrie vindt het helemaal niks, die bh op de foto. Als dat kenmerkend is voor lingerie van mevrouw Dekkers, zo'n extra bandje, dan hoeft Dinie wat hem betreft nooit met haar spullen aan te komen.

  Overigens is de vrouw op de foto een perfect voorbeeld voor de onderbouwing van Harries stelling dat het niet uitmaakt wat vrouwen dragen. Lelijke vrouwen worden niet mooier van dure kleding. Mooie vrouwen kunnen zelfs een jute zak aantrekken, dan zijn ze nog steeds mooi.

  BeantwoordenVerwijderen