zaterdag 13 februari 2010

Zoekwoorden Top-3

Je vraagt je soms af hoe mensen op je blog terecht komen. Waarnaar men op zoek is geweest als men niet via direct verkeer of via een referral bij je uitkwam. Veelal is het door je naam. Of allerhande foute spelwijzes van je naam. Het kan ook zo zijn dat men iets wil weten over ooroperaties of over Calpe of over een bepaald liedje. Dan vinden ze hun weg wel. Maar soms staan er ook de meest hilarische combinaties bij. En die wil ik jullie niet onthouden. Daarom... tatatadaaa de meest-opmerkelijke-zoekwoorden-top-3. Op plaats nummer 3: kapperswagen. Op nummero 2: ik kon zo bij haar naar binnen kijken. En de onbetwiste nummer 1 in het land der twisted zoekwoordencombinaties: oma sex omgeving mol.

5 opmerkingen:

 1. Ja, dat is inderdaad een leuk tijdverdrijf voor als het sneeuwt of zo, om even te kijken hoe mensen je blog vinden. Dat geeft een onverwacht aardig inzicht in de beperkte interesses van de gemiddelde mens. Mag Harrie 'zijn' top drie ook even geven? Niet allemaal geschikt voor tere kinderzielen trouwens.

  1. Katja Schuurman.
  2. Comavingeren.
  3. Lencoclean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hilarisch! Maar ik heb het even gecheckt en inderdaad, het klopt. Je kletst over je witte oma-onderbroek en voordat je het weet vindt iemand je die op zoek is naar oma-sex. Hi-la-ri-teit!
  Groetjes
  Bauke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eeehm.. hoe doe je dat? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, je schrikt je soms rot als je ziet met welke zoekwoorden mensen op je blog komen. Op mijn blog staan nog wel eens net-niet-door-de-beugel stukjes, vaak tegen het randje. Dan is het schrikken als mensen zoekwoorden intypen die te maken hebben met nare dingen die men met kinderen doet. Niet dat ik daar over blog, maar er staan ook stukken over mijn jeugd op. Stukken over x-rated movies... Die geven dan aanleiding in google om met de combi kids en ranzigheid mijn blog tevoorschijn te toveren. De mooiste zoekcombi wil ik jullie echter niet onthouden:

  Herdershond + pindakaas.

  Need I say more?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig! Bij mij:

  1.Brabantse vlag
  2. Nikon D90
  3. Mijn PSV DNA

  BeantwoordenVerwijderen