vrijdag 19 februari 2010

Hij komt, hij komt

Terwijl iedereen zit te wachten op het voorjaar, smacht ik al naar de zomer. Warme zonnestralen op je huid. Licht tot laat op de avond. Hmmm, laat maar komen. Maar eerlijk is eerlijk, eerst het voorjaar. Als ik mijn kat, en dan vooral zijn vacht, moet geloven, kan het ieder moment gebeuren. Maar hoe ziet jouw ideale eerste lentedag eruit? Stem mee in de nieuwe pol.

2 opmerkingen:

  1. Heeeeej ik denk ff reageren op de zomer en wat zie ik? Een frisse, zomerse layout. Mooi groen is niet lelijk!!! Daar word ik nou blij van.
    Heb wel gestemd in de pol, voor het terras, maar er is nog een favo dingetje met mooi weer: auto in, raampjes open, cruisen met fijne muziek aan. Met open dak is dat nog mooier, maar hoeft niet speciaal. De tractatie: als je met 90 over de snelweg slentert met relaxte muziek, drankje in je hand, mouwloos -shirtje aan en elleboog uit het raam en er komt een cabrio met een mooie dame met een lekker luchtje voorbij. Snuift u allen even mee? (Mag voor de dames hier ook een hunk zijn hoor, met een lekker luchtje)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben maar niet bang. De eerste dag waarop het kwik boven de 17 graden gaat, gaat mijn dak eraf. Muziek aan. Luidkeels meeblèren. Erachter komen dat iedereen je hoort zonder dak. Diep wegzakken in je kuipstoel van schaamte. Geurtjes van bloemen en planten opsnuiven. Aaaaaah ik word gek hier!!!!

    BeantwoordenVerwijderen