donderdag 4 februari 2010

Verwacht, deze zomer, op uw eigen stoep

Vond hier driekwart jaar geleden nog een discussie plaats over een straatbeeld vol niemendalletjes en sandaaltjes. Als we de voorspellingen mogen geloven, gaat die discussie naar de next level.

Op de eerste lentewind komen ook de eerste trends voor het warme seizoen binnen drijven. En wat is één van de zomertrends voor twintigtien? Juist onderkleding als bovenkleding. Corsetten, negligé’s en BH’s denderden over de catwalk. Stel je voor dat je dat over een paar maanden voorbij ziet komen over je eigen stoepje.

Misschien dat de tegenstanders van het zomerse bloot van 2009 de nieuwe modegril een schande vinden. Maar persoonlijk denk ik dat het de hartslag en bloeddruk van menig persoon zal opstuwen. En daar lijkt mij niks mis mee. Niets zo heerlijk als de broeierige uitwerking van het zomerseizoen. Nu maar hopen op mooi weer ;).

7 opmerkingen:

 1. Mooi voor op de catwalk! maar toch nie in t dagelijks leven dit. Waar blijft 'het overlaten aan de fantasie' van de vrouwen van tegenwoordig? Of slechts 'tipje van de sluier'laten zien om de lust en persoonlijke interpretatie van de andere partij te bevorderen? Jammer hoor als bovenstaand plaatje het straatbeeld wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Harrie zei het 10 jaar geleden al: ooit loopt iedereen gewoon in zijn blote kont en wordt er openlijk op straat geneukt. Dit is weer een stapje in de richting. Harrie weet dat je het niet mag zeggen, maar heeft toch echt het idee dat je dingen uitlokt door zo op straat te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. catwalk is couture he..geen pret a porter...
  ik mag graag een marliesje dragen omdat ik dat mooi spul vind en omdat "die van mij" genoeg doorstaan hebben en dus wel wat extras mogen hebben maar er zijn maar 2 mensen die dat zien, ikzelf en de toevallige passant ;)
  vind het ook zoooo niet geil als ik heel de tijd tegen andermans boobs zit aan te kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha ihkv mijn reactie was t password wat ik net moest intypen echt geniaal : SUBTILE

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vraag me nog steeds af waar die password-logica vandaan komt, maar ze zijn TE leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk wel een warme zomer dan voor de dames :-)
  Maar te veel is ook niet mooi, mag wel beetje spannend blijven.

  BeantwoordenVerwijderen