vrijdag 11 februari 2011

Op zoek naar de mol - deel 3

Gisteren heb ik het moeten missen, alhoewel 'moeten', het was superleuk om die kleine uk van D en S live te zien. Wat een schattig en nu al bijdehand meske. Dat wordt me er één. Zojuist heb ik mijn wekelijkse dosis Wie is de mol? ingehaald. Dit zou de aflevering zijn waarin ik een nieuwe verdachte ging kiezen. Extra opletten dus. Maar wat een klote-afevering. Wat mij betreft kan het iedereen zijn. Karin die liep te klunsen aan de telefoon. Het 'lezers'-team dat treuzelde. Soundos die op basis van 1 echte letter een woord kon raden van 8 letters. Art die veronderstelde dat het om een 8-letterig woord ging. Aaaaargh, mijn hoofd klapt. Nu vond ik mezelf altijd een verdomd slimme Sherlock Holmes, maar ik ga compleet de mist in.
Uit tips op fora maak ik op dat je eigenlijk helemaal niet zo duidelijk moet letten op wie de opdrachten verkloot. Maar op andere dingen. Zo blijkt het te zijn dat de mol uiteindelijk de held kan zijn, iemand die je het minst verdenkt omdat ie zich altijd zo goed inzet. Of iemand die bij aanvang van het programma al excuses maakt dat ze niet zo goed zijn in bepaalde dingen. Dat soort zaken. Op basis van die tips zou je kunnen kiezen voor Pepijn, Soundos of Karin. Karin valt voor mij af, aangezien die teveel fout doet. Soundos is ineens hoogst verdacht. Maar nu richt ik mijn pijlen op Pepijn, dat is mijn nieuwe mol. Waarom? Omdat ik die het minst verdenk. Huh?

Edit 19/02/2011
En daaaaaaaaaaar ging mijn nieuwe mol. Ook Pepijn is eruit. Ik geef het maar toe. I suck! Ik bak er niks van om de mol te ontmaskeren. Dus laat ik maar ophouden met bloggen over wie ik verdenk en gewoon het programma uitzitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten