dinsdag 1 december 2009

Op speciaal verzoek

Okee, here goes. Mannen... en wat vinden we bijzonder lekker aan ze? Op speciaal verzoek dit topic. Ook al heb ik eens een boodschappenlijstje hier gepubliceerd, deze keer gaat het over de lekkere details. Vrouwen, vul gerust aan. Ik trap alvast af met wat lekkers:

- Gespierde armen vind ik erg prettig. Rafa Nadal heeft de heerlijkste armen van deze aardkloot als je het mij vraagt. Voor de meeste mannen niet weggelegd, maar ik word bij de minder bedeelden al blij van dat deukje onder de triceps. Jammie!

- Welbespraaktheid in combi met een warme stem. Mooie combinaties van woorden zijn een feestje voor me. Het gaat nog net niet zover als bij die dame uit de film Threesome. Maar ik vind het heerlijk om ernaar te luisteren. Als de stem mooi genoeg is kan het me bijna niet eens schelen waar het over gaat, als het maar als fluweel klinkt.

- Een mooie, vol overtuiging gelachen, lach. Niks is zo ontwapenend als een stralende rij tanden van links naar rechts.

Ik zal me niet wagen aan het expliciete spul alhier. Daar is dit niet de juiste zender voor. Maar gaan jullie gerust je gang.

6 opmerkingen:

 1. Ik herken dat stemverhaal.. Toen ik nog op kamers zat belde er altijd een of andere vage vent uit de Dominicaanse Republiek voor toenmalig vriendje..ik werd er erg blij van zeg maar, tot ergernis van vriendjelief.
  Die kerel is later nog eens wat maanden in NL geweest, moet toegeven dat een oudere man best enorm prettig kan zijn (toendertijd was ik 22 en die gast 48). Maar goed, een geile stem maakt niet dat alle rotte karaktertrekken als sneeuw voor de zon verdwijnen..

  Enniewee, mannen, ge ken nie met en nie zonder ze he!

  De juiste mens voor mij moet echter nog gemaakt worden, maar dat is weer een heel ander verhaal.

  Als ik dit jaar dan een wensenlijstje (alias Droom-jij-lekker-verder-muts-lijstje) aan Sint mag sturen dan zou het zoiets zijn:

  Ik word altijd erg blij van mannen met donker haar. En mannen met stoppels. Handen en pret-ogen. Lekker ruikende mannen.
  Mijn favoriet is toch wel je tot huilens toe rot lachen met de man in kwestie (al zie ik er daarna wel als een racoon uit).
  En niks zo sexy als een man in de keuken die weet wat ie doet.
  Of een man in een pakkie van de FDNY..voer mij dan maar af.

  Zo zie je maar, ik ben best een makkelijk meisje ;-)

  Enne wat betreft dat expliciet... Andere zender graag hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahahaha, inderdaad als mannen handen hebben is dat wel een pluspunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha tutje.. ik bedoelde FIJNE handen.. (wijds begrip).. sjessis, je zal maar beroerd worden door van die afgehakte stompen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handen.... fijne handen welteverstaan die de weg weten; heeeel belangrijk. Donker, check, was altijd al de voorkeur! Stoppels zien er lekker uit, maar ik heb liever geen brandblaren, dus gigaglad bekkie graag. En de rest kan ik me ook al in vinden hahahaha. Zie je, wij zijn helemaal niet zo moeilijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 3-dagen-stoppels zijn niet hard hoor ;-) heerlijk!
  ik mag daarom graag in de Ierse pub even een klein drankje doen, of gewoon in Ierland

  cleancut man is soms ook fijn, wel in pak graag..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh god, je verwacht van mij natuurlijk ook een bijdrage. En ik kan het niet zeggen eigenlijk. T is gewoon HET ofzo wat ie moet hebben. Ja een rij witte tanden die hij blootlegt scheelt wel de helft. Voor de rest, ach seen them in blond and dark, en allebei even handsome. Dus ja, ik kan het niet zeggen. T is niet alleen het uiterlijk, voor mij dan he! Ik bedoel; niet het uiterlijk waarvan ik kan zeggen die wel of die niet op voorhand. Het is een beetje het verhaal dat ik ook niet kan g..len op een filmster of acteur oid. Ik moet iemand kennen. Dus t totaalplaatje ja. Klinkt duf he? Is het vast ook. So be it dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen