zondag 13 december 2009

Tweetupdate

Gisterenavond was de lang verwachte meet tussen 4 Twittermutskes: Rockcoco4, zeemeisje, Sanne1974 en lianekusters. Omstreeks half 9 arriveerde we 1 voor 1 op de uiterst geheime locatie, het kribje van Sanne1974.

Na de eerste snuffelronde over leeftijd, beroep, woonplaats, etc ging het onderwerp van gesprek al vrij snel richting onze persoonlijkheden, reizen, toekomstplannen, Twitter-ervaringen, mannen van vroeger, mannen van het heden en kansloze mannen. En dat alles onder het genot van de innerlijke-mens-voorzieningen van onze geweldige gastvrouw. De details van de gesprekken blijven natuurlijk onder ons vieren ;). Maar een eerste indruk van deze drie bijzondere vrouwen kan niet ontbreken.

Sanne1974. Pittige tante. Houdt van het goeie leven. Bourgondisch, duidelijk, gangmaker, lekker Brabants en een heerlijke flapuit. Kan de hele wereld aan en laat zich niks wijsmaken, maar is tegelijk, net als wij allemaal, uitgerust met zoooo’n klein hartje *maakt gebaar van klein met duim en wijsvinger*. Met haar aan je zijde kan je niks overkomen, behalve dan het risico dat je in je broek zeikt van het lachen.

Rockcoco4. Een dame met een verhaal. Iemand die je niet in één ontmoeting leert kennen (voor zover mogelijk dan). Iemand waarvoor je rustig de tijd moet nemen om laagje voor laagje te ontdekken. In haar tempo. Af en toe zie je door die stoere buitenkant de schittering van een emotioneel en kwetsbaar mens. Die zachtheid die je dan waarneemt wekt je nieuwsgierigheid. Intrigerend!

Zeemeisje. Een hele frisse meid, echt een natural beauty. Waar vind je die nog? Ondanks, naar eigen zeggen, ook behoorlijk verlegen te zijn, straalt ze een soort van vrijheid en openheid uit. In haar benadering naar de andere dames, in haar lichaamshouding, in hoe ze zich uit. Ze is expressief, zeer meelevend, een bruisende persoonlijkheid. Hoe kan het ook anders met zo’n naam.

Al met al een geslaagde avond. En zeer voor herhaling vatbaar. Eén-op-één of met z’n allen. Till next TweetUp!

9 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee nuchtere vrouw L! Leuk stukje! *beetje rooie kop nu*
  Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar, en dat komt volgens mij ook wel goed, in teamverband, 1 op 1 of wat dan ook. Er is nog te veel te bespreken en belachen ;-)
  Leve de spontane ingevingen en de leuke avonden met onbekende maar toch ook weer niet onbekende, leuke vrouwkes, fijn om eens wat andere klets te hebben ook.

  ps; nog mijn dank voor de taxirit in uw skelter

  ps; ik moest ff een dingetje "editten" hier..vandaar mijn herplaatsing

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nieuwe mensen ontmoeten zorgt altijd voor nieuwe energie! leuk da gullie t leuk het gehad! Veel plezier met de nieuwe ontmoetingen en alles wat nog komen gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het allemaal prima en leuk dat jullie elkaar leuk vinden en lekker mutsen. Maareh, life is about sharing! Zeker Life 2.0! Ik verwacht toch echt iets meer als deze politiek correcte verslagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. beste DUB,

  Trust me, je moet niet alles WILLEN weten

  groeten
  SAN

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sorry Dub, hier moet je het mee doen. Wat de vrouwen gisteren in vertrouwen met elkaar deelden, blijft ook daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook ik heb geen gedetailleerde update gehad, gelukkig maar. Sommige zaken blijven nou eenmaal prive. Jullie hebben genoten van elkaar, dat is wat telt. Live Twitteren en een beetje limoneren tegelijkertijd, hoe mooi kan het leven zijn. Jullie zijn duidelijk onder de indruk van elkaar, kan ook niet anders, gezien de klik op twitter. Dub, het wordt pas echt gevaarlijk als de dames joint strikes gaan uitvoeren. Voor je het weet hebben we te maken met een teamgeest waar niemand nog een speld tussenkrijgt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Liane! Ik lees nu je verslag pas en wat een lieve woorden! Daar word ik dus écht verlegen van ;-) Ik vond het een bijzondere avond en ik heb een leuke tijd gehad met jullie alledrie. Ik zou het heel leuk vinden om je nog een keer te ontmoeten en beter te leren kennen. Dat geldt overigens ook voor de andere dames. Super dapper van je dat je ondanks je zieke hoofdje toch gekomen bent! En een eventuele volgende keer geen gedoe meer om die stad in te gaan, maar gewoon relaxed genieten van het moment zolang als de avond toe laat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met de nodige 'rust in mn reet' jouw Blogs aan het lezen...
  Ook ik kijk terug op een interessante en geslaagde avond! Je hebt ons treffend omschreven. Ik ben nu nog meer onder de indruk van je scherpzinnigheid! Hopelijk tot snel ziens,

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen