donderdag 27 januari 2011

JP's verdict

Controle nummer weet ik veel. Al zo vaak bij JP ‘op de koffie’ geweest dat ik de tel ben kwijt geraakt. In december heeft ie een buisje gezet. Bijzonder fenomeen is dat trouwens als je hele hoofd is verdoofd behalve dat stukje waar hij een gaatje in je oor aan het zagen is, maar dat terzijde. In begin was het een drama met dat buisje. Vrachtladingen rotzooi kwamen uit mijn oor, alsof je oor verkouden is zeg maar. Nu na 6 weken is het heel redelijk. JP was ook tevreden met het resultaat. This is as good as it gets. Ik heb een gehoor dat eerder hoort bij een eind-vijftiger dan bij een midden-dertiger, maar ach, het is beter dan het was en het medische probleem is voorlopig verholpen. Als alles goed blijft gaan, ook nadat het buisje er vanzelf uit is gevallen na een maand of 9, hoef ik pas over een jaar terug te komen. Dus even geen JP-updates meer voorlopig. Wel nog een leuk weetje voor de nieuwsgierige mensch: wist je dat als je een stip zou tatoeëren op het midden van je trommelvlies, je na verloop van tijd die stip aan de buitenkant van je oor zal zien?

5 opmerkingen:

 1. wist je dat als je een stip zou tatoeëren op het midden van je trommelvlies, je na verloop van tijd die stip aan de buitenkant van je oor zal zien?

  ikke nie begrijp

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat JP bedoelt is dat die huid van binnenuit groeit, de huid van het trommelvlies (met stip) verplaatst zich. Snappie?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dus je trommelvlies is over een aantal jaar mij oor? moet ik het zo lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. interesting en boeiend tegelijkertijd

  BeantwoordenVerwijderen