zaterdag 15 januari 2011

De Mandarijnenman

We hebben er weer één en het is een real live one. Eentje die eigenlijk wel kwalificeert voor de Uomo-lijst alhier. De mandarijnenman, oftewel Danny de fruitmeneer van de markt.
Vandaag was de dag van het mandarijnenman-checken-over-de-markt-heen-slenteren-en-daarna-lunchen-uitje met my girl J. Terwijl de mandarijnenman mijn mandarijnen stond in te laden, figures, siste ik tegen J “En? Punten?”. J gaf hem een mooie 9. Toen mijn bestelling klaar was, besloot zij toch ook maar haar fruitinkopen bij hem te doen. Komt goed uit, konden wij nog wat langer in die hele blauwe ogen staren. Helemaal niet vervelend ;) hihi. En beste lezers, aangezien het deze keer niet gaat om een uomo uit de categorie acteur of rockster, jullie kunnen hem ook live keuren. Op de markten van Winkelcentrum Woensel, Gerardusplein en de Woenselse Markt is ie wekelijks te bezichtigen.

10 opmerkingen:

 1. Zozo, dat ziet er helemaal niet verkeerd uit!

  *draait de verwarming weer een graadje lager... *

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie je maar weer. Smaken verschillen! Een 6je...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Chris; inderdaad niet jouw smaak, te weinig Ibi-ness ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is morgen ook nog goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan dat wel anno 2000-nu, de man als lustobject? Als mannen zoiets schrijven over de groentenvrouw krijgen ze meteen het hele feministisch vrouwenfront over zich heen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou Harrie, dat lijkt mij geen probleem. De man is al langer een lustobject, ook al had hij dat zelf nog niet door. Vrouwen zijn altijd erg terughoudend geweest met die informatie omdat zij vermoeden dat de mannen de schok niet konden verdragen. Now it's out in the open.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeh Liaan, die is nog jonger dan je omschreef!

  F.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja F, dit is pedopas- of op zn minst puntenrijbewijs-materiaal. Daarom, leuk om naar te kijken, maar that's it

  BeantwoordenVerwijderen