woensdag 6 oktober 2010

Hello & goodbye

Vandaag is een vreemde dag. Niet dat ik erbij stil wil staan. Maar onverhoopt doe ik het toch. Ik ben nu eenmaal zo’n muts die dit soort data en allerhande details opslaat op de harde schijf. Drie jaar geleden kwam er op deze dag een einde aan mijn samenwoonrelatie. We waren gewoon klaar met elkaar. Ook al was ik te laf, zwak of onzeker om het toe te geven, het was wel zo. Misschien is dat ene feit op deze dag een beetje overdreven om er een hele blogpost aan te weiden. Maar precies twee jaar later maakte ik bewust de keuze om voor een nieuwe relatie te gaan. Zonder dat ik op dat moment wist welke dag het was. Bijzonder toch? Ondanks de waardevolle lessen die deze man me bijbracht, is ook deze relatie passé. Vandaag, 6 oktober 2010, houd ik het rustig. Neem ik geen afscheid of verwelkom ik geen nieuwe mensen. Gewoon alleen met mezelf.

2 opmerkingen:

  1. het is niet raar. Ik heb ook dagen die ik nooit zal vergeten. Dagen waar alles samenkomt.Misschien gebeurt er vandaag nog iets spannends? Een nieuwe liefde?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond de nacht spannend genoeg. Weer eens een gevalletje 'niet de slaap kunnen vatten'. Misschien komt het door het onderbewuste, ook al ging ik relaxed en tevreden naar bed. Misschien komt het door die fles wijn die ik samen met een vriendin heb leeg gedronken, dat ben ik niet meer gewend. Misschien doordat ik vlak voor t slapen gaan heel erg hard muziek heb gedraaid en daar een beetje hyper van was, ik heb geen idee. En die nieuwe liefde, dat zou me verbazen. Ik heb vandaag een algehele pyjamadag, dus dan zou die nieuwe liefde zich bekend moeten maken via twitter, mail of een andere 2.0 vorm hahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen