dinsdag 26 oktober 2010

Appelig

Dat is het woord wat ik gebruik om de staat te beschrijven waarin je verkeert na een goede massage. Je spieren gloeien, je lijf zoemt en hoofd voelt alsof het is gevuld met katoenen watjes.
Ik kreeg voorheen een tweewekelijkse massage van een gepensioneerde sportmasseur op het werk. Hij zorgde ervoor dat mijn rug niet permanent vast kwam te zitten of dat mijn kuit het weer deed na een opsodemieter in de sportschool. Na een hele tijd thuis te zijn geweest ging ik op zoek naar een nieuwe leverancier van soepelheid. Ik probeerde eerst een masseur die ontspanningsmassages deed. Maar dat was het niet kwam ik tijdens de eerste sessie achter. Ik zweer bij een sportmasseur. Daarvoor hoef je geen atleet te zijn. Sportmassage gaat om de techniek en het harde werk wat hij of zij levert met je spieren. En ik zweer erbij; er is niets zo ontspannend als wanneer je spieren stuk voor stuk worden los gemaakt.
Inmiddels heb ik mijn preferred supplier gevonden en vanavond heeft ie me van niet-kunnen-zitten-liggen-of-bewegen-pijn in mijn schouders afgeholpen. Ik appel dus nog even door ;).

1 opmerking:

  1. met je apple lekker appelig op de bank liggen :)

    BeantwoordenVerwijderen