vrijdag 9 juli 2010

Fiesta del reconocimiento

We kenden elkaar al wel. Via een gezamenlijke studievriend. Af en toe een ontmoeting in het partyhuis in Valkenburg. Toen de studievriend ging trouwen een dag met elkaar opgetrokken. Gezellige meid, veel goeie klets, maar elkaar daarna uit het oog verloren.
We draaien de tijd een jaar of 11 vooruit en via Twitter komen we opnieuw met elkaar in contact. Wat tweets over en weer. Mailtje hier en daar. Telefoontjes. Een feest van herkenning. Allebei zelfverzekerd over wat we kunnen op professioneel vlak. Allebei onzeker over de ‘verpakking’. Allebei ambitieus. Allebei goedgebekt. Allebei een klein hartje, een gebroken hart en een groot hart. Allebei een onzekere toekomst. Allebei een ‘sterke vrouw’.
En morgen treffen we elkaar weer. Ze komt naar het zuiden. Op het programma staat terrassen, hapje eten en nog meer terrassen in een 040 dat wordt opgeleukt door Fiesta del Sol. Twee sterke vrouwen op stap. Twee sterke vrouwen bereiden zich voor op nog meer herkenning. Twee sterke vrouwen hebben er zin in.

5 opmerkingen:

 1. ik kijk nu al uit naar de tweets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel plezier jullie!

  F.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh God..... Harrie vindt één 'sterke' vrouw al vermoeiend, laat staan twee......

  BeantwoordenVerwijderen