zondag 13 juni 2010

Waiting sucks

Vanavond start in de US seizoen 3 van True Blood. Een serie over de 'levens' in en rondom een dorpje in Louisiana. Ik zeg bewust 'levens' omdat er niet alleen mensen in voorkomen. Vampieren zijn een andere bevolkingsgroep. En ik geloof dat dit seizoen ook weerwolven hun intrede doen. Daarnaast zijn er nog wat mensen met bijzondere gaven. Op zich is die combinatie al een bijzonder gegeven. Maar de serie biedt meer. Tenminste voor de niet zo tere zieltjes. Er komt van alles voorbij; verschillende relaties, politieke intriges, criminaliteit, bloed, bedreigingen en expliciete sex. Het vorige seizoen eindigde begin september. Dus het wachten was lang. Maar vanavond is de premiere van seizoen 3. En hopelijk morgen consumeer ik episode 1. Can't wait!

3 opmerkingen:

 1. Ja! Kan niet wachten. Het wordt weer een mooie souternstyle zomer ^_^

  Overigens is ook bekend dat FOXlife het derde seizoen vanaf september gaat uitzenden.

  Groetn
  Frank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Frank, ik heb geen FOXlife, dus ben aangewezen op downloaden. Ik heb er trouwens ook niet het geduld voor hahaha. Ik hoop dat ik morgen al een eerste bezoekje kan brengen aan Fangtasia ;). Gave site btw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vampieren! Is dus in elk geval wéér een serie die Harrie niet hoeft te zien. Het normale leven is al absurd genoeg; daar heeft Harrie niet ook nog eens vampieren bij nodig....

  BeantwoordenVerwijderen