dinsdag 26 juli 2011

Jaaaaaaaa!

Jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaa whoehoeeeeeee jaaaaaaaaa, het is een jaaaaaaa! Een echte, volle, prachtige JA. *Vreugdedansje doet* *Muziekje opzet* *Volume opschroeft* Eindelijk is daar de ‘JA’ waar ik al zo lang op wacht. En je wil niet weten hoe zeer ik ernaar heb verlangt. En hoeveel slapeloze nachten ik heb gehad daardoor. En hoeveel frustratie. En zenuwen. En hoe diep ik heb moeten gaan om een en ander voor elkaar te krijgen. Maar nu is ie daar; de JA op de aanvraag voor de startersregeling. Ein-de-lijk. Wat dat betekent? Dat ik aanstaande maandag, 1 augustus, de Kamer van Koophandel binnen wandel om mijn eigen onderneming te starten. For real baby. Whoehoeeeeeee. Ik ga even verder met mijn feestje. Maar houd dit kanaal in de gaten voor updates, want die gaan er zeker weten komen.

3 opmerkingen:

  1. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! WOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!! Ben SUPER blij voor je! EINDELIJK! Veel liefs & vette knuf,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! Ik ben ook nog steeds superblij, ook al voelt het onwerkelijk dat de strijd nu voorbij is. Ik probeer ervan te genieten en maandag wandel ik als een blije prei bij de KvK binnen.

    BeantwoordenVerwijderen