vrijdag 4 maart 2011

Laat NIEMAND schoenensites ontdekken!

Het is vrijdagavond. Je hebt een ontzettend drukke week achter de rug. Je bent moe want je hebt heel hard gewerkt en, ook deze week weer, meer gewerkt dan de week ervoor. Er is geen zak op tv. Je hangt (niet lopen, lopen gaat alleen als je niet zo moe bent) je stierlijk te vervelen. Eigenlijk zou je het liefst met een boek naar bed gaan, maar daarvoor vind je het nog iets te vroeg. Wat doe je dan? Geen idee wat jij doet, maar ik ging schoenen kijken. Gewoon even rondneuzen op de verschillende daarvoor aangewezen online schoenenwinkels. En wat zul je dan nèt zien? Juist je raadt het al, je komt schoenen tegen die je eigenlijk al heel erg lang had willen hebben. Deze:
Along the way kom ik ook nog dit schatje tegen, want ja, ik wil toch eigenlijk wel nieuwe witte schoenen. Die oude zijn afgetrapt en dat andere paar zit helemaal niet lekker.
Daarna dacht ik 'zouden die schoentjes die ik een tijd terug heb gezien er ook nog zijn'. En ja, die zijn er dan gewoon nog.
Tot slot zag ik ook deze en ze zijn net zo aaibaar en lief in het echt als op de foto. Dat weet ik omdat ik ze al eens live heb gezien.
En dan loop je dus gewoon te balen dat je zo f*cking krap bij kas zit. Hierrrrrrrrr met dat boek, ik ga naar bed.

4 opmerkingen:

 1. Laat me raden... Zalandooo...
  Ik heb er ook een muisarm van gekregen. Vind mezelf wel een bikkel want - vanwege diezelfde krappe kas - ik heb er nog steeds niets gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, 10 punten voor Oresta. Maar ook 'frustraties verzameld' op Omoda en de online store van Gabor. Godgodgod wat is dat irritant hè, dat je allemaal leuk, mooi, wannahave schoeisel tegenkomt. Ik krijg helemaal zin in lente en zomer. Winter is voor mij een laarzenseizoen, dus heb ik niet zoveel behoefte aan pumpjes, sandaaltjes, noem het maar op. Maar het lentevirus heeft dus toegeslagen nu...
  Ik vrees dat ik niet zo'n bikkel ga zijn. Over python-pumps met een hak waar ik ook nog op kan lopen, droom ik al een hele tijd. Ik denk dat ik maar eens een paar weken op soep en brood ga leven. Kan sowieso geen kwaad hahahaha. En ondertussen vast een stiekem bestelling plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oef wat een schatjes! Welke zijn het geworden? Volgens mij ben ik ook erg toe aan leuke voorjaarsschoenen!
  M

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welke? Het was geen kwestie van 1 van de 4 hahaha. Maar ik vrees dat ik mezelf niet lang meer kan bedwingen als het gaat om die pythonpumps. Dadelijk grijp ik nog mis ;).

  BeantwoordenVerwijderen