dinsdag 8 maart 2011

Blije birthday

Helder, zonnig en lente-achtig. Dat is het niet vaak op mijn verjaardag. Maar vandaag gelukkig wel. Dat is een eerste reden om blij te zijn.
De eerste felicitatie was ook al vroeg in de ochtend binnen via een melig e-kaartje. Blij +1.
Mijn eerste stop vanochtend was bij de bakker, vlakbij VIS. Die heeft twee super yummie specialiteiten: hazelnootvlaai en appel-nougatvlaai. Maar er lag geen hazelnootvlaai in de vitrine. Bummer! Toch even gevraagd en wat bleek, ze waren er net een paar aan het maken, of ik een paar minuutjes kon wachten. Ja dat kon ik wel, voor hazelnootvlaai altijd. Weer een blij puntje.
Bij aankomst op VIS HQ bleek mijn werkplek ‘grondig versierd’, deden de collega’s auditie voor The Voice of Holland met hun uitbundige “Lang zal ze leven” en feliciteerde collega D me met mijn verjaardag van eergisteren (houdt hij al meer dan 10 jaar vol). Puntje erbij op de blij-meter.
Volgende stop was een meeting bij mijn detacheringsproject. Natuurlijk mèt taart. Goede bespreking en ook hartelijke felicitaties. Blij x 5.
Na de meeting ging ik naar huis om verder te werken aan de besproken stukken. Daar trof ik stapel facebook-felicitaties en een nog grotere berg Twelicitaties. Blij puntje 6 t/m 32.
Verspreid over de ochtend ook enkele telefoontjes en smsjes en inmiddels staat de blij-meter al op meer dan 35. En dat is op zich alweer een reden om blij te zijn. Bedankt voor alle blijtjes allemaal. Ik heb gewoon een hele blije birthday!

4 opmerkingen:

  1. Een blij-meter die op 35 staat. Net als je leeftijd toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nr 36! Gefeliciteerd! En nog een leker avondje erbij...xp

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankjewel! Vanavond geen wild feest hoor. Binnenkort ultra fout en kneuterig gourmetten met select clubje meiden. Vanaaf hooguit enkele mensen over de vloer om de vlaai soldaat te maken.

    BeantwoordenVerwijderen