maandag 16 februari 2009

Bingo, nieuwe klant in the pocket

Nu is het mijn beurt om te trakteren. Avnet Technology Solutions is klant geworden bij VIS. Yes! Wat gaan we doen? We gaan allereerst aan de slag met een DM-campagne om leads te genereren voor de sales-afdeling. Wat daarna komt, zien we later. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een geweldige samenwerking gaat worden. Leuke mensen, dynamische tent, helemaal top.

2 opmerkingen:

 1. Zijn tent is dus top.
  Super, proficiat VIS!
  Wat doet Avnet Technology Solutions eigenlijk? Is dat trouwens niet de eerste stap? Nieuwe klanten, leads generereren, maar hoe duidelijk ben je dan in je profilering naar buiten. In de B2B zullen ze wel wat bekender zijn neem ik aan. Ik zie de naam als consument en denk: ja en dus...?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thankx voor de felicitaties!

  Ja is puur B-to-B. Avnet TS EMEA is onderdeel van een Fortune 500-company. Het EMEA onderdeel beslaat zo'n 1500 medewerkers over 30 vestigingen.

  Wat de club doet of is? Avnet is een distributeur van allerhande ICT hardware en software. Zij verkopen dus allerlei apparatuur en andere dingen voor hun suppliers (denk aan Sun, Eizo, Juniper, Canon, etc). Die DM campagne is dus ook gericht op het genereren van leads voor het verkopen van apparatuur van één van die suppliers, Canon.

  BeantwoordenVerwijderen